Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suella

KRZESEłKO DO KARMIENIA- plastikowe czy drewniane?

Polecane posty

Gość suella

jakie polecacie? i w jednym i w drugim widze plusy i minusy I nie wiem co wybrac :( plastikowe tego typu mnie interesuje: http://www.allegro.pl/item271150974_krzeselka_baby_ono_trzy_kolory_hit_dla_bobasa_.html a drewniane: http://www.allegro.pl/item271270698_duze_krzesla_szelki_hit_dla_bobo_mega_promocja.html W plastikoweym wiadomo- fajne sa te wszystkie bajery typu regulowana wysokosc siedziska, profilowane tacki (jak cos sie rozleje to jest szansa, ze nie od razu na podloge), regulacja oparcia itp. Natomiast w drewnianym fajne jest to, ze mozna pozniej zrobic z tego krzeslo i stolik. Niby plastikowe tez sa takie 2 w 1, ale kompletnie nie podoba mi sie ich stylistyka, taka futurystyczna. No i zastanawiam sie w jakim wieku dziecko moze siedziec w takim drewnianym krzeselku? Bo w tym plastikowym to od 6 miesiecy.

ja mam i takie i takie i drewniane to jak dla mnie kicha. Malej jest w nim niewygodnie. ( to jest jeszcze stary model krzeselka bo dostalam je po kuzynach) a z tym stolikiem to jest tak ze i tak zamierzam kupic malej stoliczek z mammuta i takie krzeselko do jej pokoiku wiec mi sie ten nie przyda... a plastykowe jest fajne to rozkładane oparcie to naprawde wygoda. Moim zdaniem plastykowe i zadne inne :)

Gość suella
a juz tak ogolnie do wszystkich krzeselek To sa one polecane nawet do trzech lat. Czy jak taki trzylatek usiadzie w takim krzeselku to nie ma szans jakos go np przewazyc jakby sie wychylal? Czy sa one na tyle stabilne? Co prawda ja mam malenka jeszcze corcie, bo niespelna 6-cio miesieczna, ale takie pytanie mi sie nasuwa ;)