Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trajkot

Jak byście się Panowie z tym czuli?

Polecane posty

Gość trajkot

Gdyby wam obecna partnerka powiedziala, że poprzedni partner miał większego? Oczywiście jest jej mega zajebiście i kocha, ale...

Gość star99
trzeba było nie pytać;)

Gość kobieta kocica
Trzeba byc idiotką żeby mówić takie rzeczy Są sprawy które należy zachować dla siebie...chyba chciała upokorzyć faceta czyli ciebie Jeśli się kocha to nie mówi się takich rzeczy Ciekawe jak ona by sie poczuła gdybyś ty powiedział coś bardzo przyjemnego o swojej byłej....

Gość Po prostu odpowiadam
to klops.. ja nie wiązałabym się z facetem, który ma mniejszego niż faceci których do tej pory miałam, teraz mam ogiera z ogromną lufą i wiem że już go na innego nie zamienię. Możecie mówić co chcecie ale ROZMIAR MA ZNACZENIE !!!!

Gość dsfdsf
a czy sama masz czycki jak EWa sonnet ? Skoro twierdzisz ze rozmiar ma znaczenie ? sama wymagasz a pewnie masz malutkie pryszcze o wielkosci B albo co najwyzej C LOL

Gość trajkot
nie pytalem - tak sama z siebie z tym wyleciala, teraz załuje ale to troche za późno :( Ale ja jej nigdy nie powiem , ze poprzedniczka była o wiele, wiele ciaśniejsza

Gość kobieta kocica
trajkot...to może powiedz...może zda sobie sprawę z własnej głupoty i długiego języka

Gość dsfdsf
same wymagacie by faceci mieli 20 cm , a nie macie miseczki E czy D .

Rozmiar stanika mam 75D więc nie do mnie króciutki z takim tekstami

Aacha, i jeszcze jedno, żebym nie dyskryminowała koleżanek z mniejszym biustem: W stosunku udział bierze pochwa i penis, nie ma tam *cycków* więc jeśli chodzi o doznania cielesne to duży penis jest po prostu boski, najbardziej mnie bawi jak piszecie o ciasnych, etc... Nie macie widocznie pojecia jak jesteśmy zbudowane. Każda z nas jest ciasna, ale potrafimy się w czasie stosunku nieźle rozciągnąć oczywiście posiadają odpowiedniego FACETA a nie krótkasa który tylko dużo krzyczeć potrafi.

Gość dsfdsf
poza tym wielkie cycki to rowniez doznania wzrokowe. Dla facetow nie mniej wazne w koncu niz cielesne

Jakoś mało elokwentny mi sie wydajesz... a i z percepcją masz problem, stosunek to pochwa - penis, a hiszpanem mnie nie doprowadzisz do orgazmu wiec nie myśl tylko o sobie

Gość dsfdsf
ale hiszpanem to kobieta faceta doprowadzi .Male piersi oznaczaja mala satysfakcje faceta .FAceci to wzrokowcy.GDyby sam stosunek to pochwa i penis , to kazdy nie zwracałby uwagi czy robi to z babcia czy inna kobietą .Nie sadze , ze ktokolwiek mialby ochote na babcie .Piersi to podstawa . http://www.teendreams.com/tgp/407/jessicah/pics/8.jpg minimum taka wielkośc musi byc .

Jak kobieta ma doprowadzac faceta na hiszpana bo nie może dojść w niej to powinna go zmienić na bardziej odpowiedniego, to numer 1. a jak chcesz się doprowadzać to masz rączkę albo nawet dwie i sobie zrób to sam a nie na moich cyckach, ja lubię orgazm z pochwy i penisek mi go nie da

Gość koryntsław
Pryszczom - B , C mowimy nie . Sam mam pena 19 cm i kobiety sa zadowolone .

Gość Hahahahahaha
Umów się z tą laską z clipu i pokaż jej swojego ślimaczka, to dostaniesz z buta na 10cm obcasie w ryj a nie hiszpana.

Dobre ;), niech żyje hedonizm, my kobiety rządzimy sznurkami i wiemy za które ciągnąć.

Gość koryntsław
nie robie tego z laskiami majacymi rozmiar B , bo bym sa malo kobiece.Kobieta musi miec cyca wielkiego .

My faceci m.in. tym się różnimy od was, kobiec że nie jesteśmy zawistni o cechy fizyczne innych facetów. Mamy ich gdzieś. Ja raz byłem z kobietą, od której się dowiedziałem wczesniej ze jej poprzedni miał \"imponujący rozmiar\". Ja mam średniego (15). Miałem to gdzieś. Zadowolony robiłem swoje :-)

Gość zmyslny kotasek
PO PROSTU ODPOWIADAM TO CZEMU W USA sa operacje vaginy zmniejszajace je? jezeli takie sa dopasowujace sie

Gość trajkot
To jak to jest "Po prostu odpowiadam" najpierw fujara na wierzch a potem uczucie czy odwrotnie ? A jak juz sie zrodzi WIELKIE UCZUCIE i sex z tego po czasie to 17/13 wyśmiejesz i sie odkochasz natychmiast?

Gość do po prostu odpowiadam
no ja moja kochana tez tak chcialam,moj byly to mial z 13 cm moze, obecny ma 19 i w obwodzie tez fajnie,ale...hmmm no wlasnie ale ja lubie seks analny i wtedy mam odlotowe orgazmy, a po seksie analnym z moim obecnym to co najwyzej nie moge usiasc na drugi dzien i boli mnie przez nastepne 4. jak widac tylek sie juz nie potrafi dostosowac jak pochwa :( sa zatem plusy i minusy duzego czlonka :(

Gość oł maj gad
widać że odezwali się panowie z kompleksami :-o Popieram że penis ma sie nijak do piersi jeśli chodzi o seks, zresztą są panowie którzy wolą mały biust a penis odpowiednich rozmiarów jest według mnie gwarancją udanego seksu dla kobiety. Druga sprawa- wielkość piersi można ocenić na pierwszej randce, a kobiety nie mają pojecia na co później trafią. Trzecia sprawa wielkość biustu zależy od figury i może sie zmienić. A faceci z mikro fiutem mają mikro fiuta przez całe życie :-o i tyle, pozdrawiam.

Gość jesli Bog chcialby
zeby men mieli duze fiuty to by im dal takie ale obawial sie o zdrowie kobiet wiec wolal dac mniejsze zeby kobiety mialy na co narzekac

jezu cycki jak ewa sonet czy jak jej tam? toz to obrzydliwe ejst:o normalni faceci zachwycaja sie NORMALNYM biustem...

Gość jesli Bog chcialby
to by mi oczy wyszly z orbit tak jest podniecajaca ewunia sonet

Gość gssdf
male cycki nie daja przyjemnosci facetowi i czuje jak by to robil z dzieckiem