Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

czy to moze byc czop sluzowy?? 39tydz.

Polecane posty

Gość ILONA 18

Witam! :) Jestem w 39tyg.i siusialam nie dawno i na papierze toaletowym zauwazylam gumowata wydzieline,byla ona przezroczysta gluga i wygladala jak ( glut ) i sie rozciagala.. chcialam dodac ze we wtorek mam miec cc / ul.miednicowe..i nie jestem pewna czy to moze byc czop.Przewaznie czop jest krwiaty...

w moim przypadku wlasnie w taki sposob zaczely mi odchodzic wody plodowe......

hej , czop moze miec kolor różowy, albo brązowy , albo zupełnie przezroczysty, przypominające białko kurze, u ciebie mysle ze własnie to jest czop śluzowe, mi też odchodzil w 39tc...

Gość ILONA 18
no to co powinnam teraz zrobic?? chyba nie urodze zaraz

spokojnie czop śluzowy moze odchodzic nawet 3 dni, jest oznaką zbliżającego sie porodu, ale nie porodem, hehe. musisz czekać na skurcze , albo odejście wód, ale to nie stanie sie za chwile, wiec nie masz co sie stresować... moze za tydzien, a moze za 3 dni. powodzenia, teraz juz musisz byc gotowa na ewentualną ewakuację do szpitala

nie martw sie,twoj organizm przygotowuje sie do porodu ....a ile czasu to potrwa ,kazdy inaczej to przechodzi.....ale ja na twoim miejscu bym spakowala juz torbe do szpitala.....POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pierwsze
moj czop własnie tak wygladał-urodzilam 7h pozniej

Gość ILONA 18
ups....ja blizej niz wtorek to sie do szpitala nie wybieram...hehehe

Gość ILONA 18
od kad mi odszedl ten niby czop to czule tak jak by mnie cos ciaglo za cewke moczowa,i jak bym siku robila...ale nie chce mi sie

Gość ratujcie
No to powinnaś iśc do szpitala niech cie zbadaja.Chyba ,że zaczniesz rodzić w nocy......mi odszedł czop przezroczysty o 3 w nocy,na drugi dzień urodziłam córke

Gość ILONA 18
nadal mi ten czop odchodzi wczoraj po kapieli bym galeretkowaty i caly bialy...ale jeszcze maluszkowi chyba dobrze bo jeszcze nie chce wyjsc... pujde we wteoek na cc i wtedy wyjdzie hehe :): bardzo sie denerwuje i boje!!

Gość kasia211
czesc jestem w 9miesiacu ciazy i dzis zauwazylam napapierze toaletowym wydzielineo zielonym zabarwieniu czy to mze byc czesc czopu sluzowego czy czop sluzowy moze miec kolorjasnej zieleni czy musi byc przezroczysty albo podbarwiony kriwa