Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 236548

chyba nie jestem zbyt ciasna

Polecane posty

Gość ja 236548

moja dziurka jest zbyt wielka:( tak mi sie wydaje, mimo ze moj facet nie narzeka.. od czego to zalezy..? jest moim pierwszym chlopakiem z ktorym wspolzylam, a czuje sie taka "rozjechana"

są kobiety ktore lubią byc rozpychane podczas stosunku ,dlatego to tak odbierasz Musisz uważać żeby podczas masturbacji nie wkładać szrokich przedmiotów do pochwa się roziągnie i partner niebedzie czuł.

Gość ja 236548
masturbuje sie malenkimi przedmiotami;) mimo to czuje ze moja pochwa jest rozciagnieta, eeh w niektorych pozycjach nawet nie czuej ze czlonek jest we mnie. :( moze za czesto kocham sie z chlopakiem .. nie wiem.. chyba jestem tak zbudowana.. ;/

Gość LongDong23
Potrzebujesz zmienić faceta, a takiego który ma fiuta a nie fiutka, wiem, wiem bo kiedy kobieta się ze mną prześpi, potem żaden facet jej już nie przypasowuje, brakuje jej tego coś :DDDD

Gość ja 236548
Bardzo kocham swojego Koteczka :) i nie zamienie go na innego, bo w lozku jest niesamowity, taki pomyslowy heh jest wiele pozycji w ktorych mowie : nie tak gleboko: mimo to mam duzą dziurke, martwie sie ze jemu to zacznie przeszkadzac, bo mi napewno nie.

Gość ja 236548
Bardzo kocham swojego Koteczka :) i nie zamienie go na innego, bo w lozku jest niesamowity, taki pomyslowy heh jest wiele pozycji w ktorych mowie : nie tak gleboko: mimo to mam duzą dziurke, martwie sie ze jemu to zacznie przeszkadzac, bo mi napewno nie.

Gość ja 236548