Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewica 30-letnia

Dziś andrzejki, dlaczego siedzicie na kafe?

Polecane posty

Gość moze ten gosciu jest
malomowny, a Wy odrazu teorie wymyslacie

ja bez problemu potrafię przesiedzieć z ludźmi 10 godzin szkoła/uczelnia/później pewnie praca i powiedzieć im tylko \"cześć\" na dzień dobry :O bo o czym mam rozmawiać z innymi jak jestem nieśmiały i do tego mam nudne życie, nic o nich nie wiem i nie mam talentów w nawiązywaniu znajomości? :O

a ja wygrałem życie ----- a ty myślisz, że skąd mój nick? wcale nie mam takiego fascynującego życia a potrafię zagadać do ludzi byleby tylko nie siedzieć jak kołek i nie jestem piękna, a jednak potrafię się przemóc

a co to za święto, te andrzejki ? Wielkie halo, ja się bawię jak chcę, a nie jak kalendarz każe ;)

Ja tez nie \"obchodze\" nie znane swieto w mojej szerokosci geograficznej :-P

Gość andre1978
nie ma z kim isc wszyscy kumple juz sie pozenili i teraz dzieci bawia wszystkie kobiety znajome juz sa zajete pozatym jesli mam isc do knajpy tylko po to zeby schlac sie na umor i jutro u mierac to dzieki a ostatnio tak wlasnie bywalo-:)

Gość 26-la-tka
O cholera, ja zapomnialam ze dzisiaj Andrzejki. chyba nic juz nie wymysle. ale jutro ide na karaoke. bedzie sie dzialo! moze juz zaczne cwiczyc glos:-)

wredna egoistka mam nadzieje, ze to nie oznaki jakiegos zawalu serca :-D :-D :-D

chyba jednak nie, skoro tutaj urzedujesz :classic_cool: a lalas wosk przez klucz?

:D znalazłam interpretacje : Serce O sobie: nie potrafisz żyć bez miłości, często zmieniasz zainteresowania O przyszłej sympatii: poznasz go podróży; to będzie miłość od pierwszego wejrzenia, absolutny ideał pieknie :D

No to teraz musisz sobie wykonkludowac, czy lalas dla wlasnego interesu, czy z mysla o sympatii :-D Ale ciesze sie, ze zawalu nie masz ;-)

Gość ehhhhhhh..............

Gość ehhhhhhh..............
wosk się leje i wróży w wigilię imienin Andrzeja czyli 29 listopada ... dokształcajcie się czasem ludzie :/

Gość APETITAAA
a ja siedze w pracy ratunkuuuuuuuuu buuuuuuuuu