Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosba

walka z nadwagą po ciąży

Polecane posty

W ciąży przytyłam 34 kg....mój synek ma 6 tygodni a mi zostało 16 kg do zrzucenia. Czy ktoś się przyłączy do wspólnej walki z tłuszczykiem?

Gość co ty żarłaś że tyle
przytyłaś!?

\\hej dziewczyny\\:) fajnie, że jesteście...co do basenu to dzięki....niestety mój mały brzdącjest okropnym ssakiem (karmie piersią) i nie mam szans na pozostawienie go na dłużej niż godzinę:( na razie w gre wchodzą cwiczenia wykonywane w domu (wieczorem, kiedy mały już śpi), pas poporodowy i dieta:) I tak jest dobrze....w ciągu 6 tygodni 10 kg poszło:)

Witam, świetnym produktem na odchudzanie jest naturalny i bezpieczny suplement o nazwie Piperinox, który nie tylko redukuje tkankę tłuszczową, ale również oczyszcza organizm z toksyn. Więcej informacji oraz możliwość zakupu pod wskazanym linkiemhttp://nplink.net/JJvdj0WA

Gość gość
A ja jestem w drugim mies ciąży. W poprzedniej ciąży przytyłam 17kg wydaje mi się że to dużo za dużo i teraz się pilnuje. Pamiętam że ciaglo mnie bardzo do słodyczy. Teraz panuje nad tym. Po ciąży wróciłam do wagi z przed ciazy choć z 17 kg zostało mi po porodzie aż 10 do zrzucenia. Dałam radę i wiem że teraz też dam. Kilka lat temu schudłam 25kg więc mam silna wolę, umiem pracować nad sobą. Grunt u mnie to nie jeść słodyczy, jeść małe porcje, zero słodkich napoi ale tego i tak nie lubię i najważniejsze nie najadac się na kolacje. Mam problem z piciem, nie mogę się zmusić by wypija choć półtora litra wody niegazowanej.pije dwie lekkie kawy dziennie, jedna herbatę, szklankę soku ale żeby wypić cała butle wody to musiałabym się zmuszać na calego