Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

BODY SHOP

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee

czy w Polsce jest ta firma znana?jesli tak co o niej myslicie?

Gość arsilianna
jest znana, myslimy ze jest ok -do kapieli uzywam

Gość eeeeeeeeeeee
dzisiaj włąsnie ide na Body Shop party,probowanie tych kosmetykow i czerwonego winka,mniam.Zobacze co to za kosmetyki bo wczesniej ich nie znałam.

Gość to są kosmetyki naturalne
czyli snobistyczne i drogie ;)

Gość EEEEEEE TAAMMMMMMMMMM
NIE SA TESTOWANE NA ZWIERZETACH!! Body Shop to słynna, brytyjska sieć drogerii z kosmetykami naturalnymi. Pierwszy sklepik tej marki powstał w 1976 roku w angielskim uzdrowisku Brighton. Aktualnie ich sieć objęła w sumie ponad 50 krajów. Od samego początku marka nieodłącznie kojarzy się z zaangażowaniem w różne akcje społeczne - od walki z testowaniem kosmetyków na zwierzętach, wycinaniem puszczy amazońskiej, poprzez sprzeciw wobec aż po walkę z przemocą domową. Kurs taki wyznaczyła założycielka Body Shop, Anita Roddick. Ona też zdecydowała o sprzedaży w marcu 2007 udziałów koncernowi kosmetycznemu L\'Oreal. Niektórzy oburzyli się, że to oddanie się \"w szpony zła\" - wiadomo bowiem, że L\'Oreal konsekwentnie sprzeciwia sie zaprzestaniu testów na zwierzętach. Plan Roddick był jednak inny - sprzedaż Body Shop miała być impulsem dla kosmetycznego giganta, aby poszedł w kierunku etycznych zmian. Aby przekonał sie, jak atrakcyjny jest rynek kosmetyków cruelty-free i sam wprowadził u siebie podobne zmiany.

Gość fajne nogi
wspaniale pachna ale strasznie drogie

Gość echb
a nosisz skorzane buty,zresz wedlinke? dziekuje wam zwierzatka za body shop.:P

Gość body shop jest zły
oni łamią psychicznie gryzonie!! :D

Gość ja na przykład nie mam
ani skórzanych butów, ani ubrań, ani mebli, mięsa nie jadam od ponad 9 lat i w ogóle jestem miłośniczką zwierząt, ale zastanawia mnie, jak mogłaś zaobserwować u swojej świnki słabą psychikę :D

siorka przywiozła mi z anglii. Mam mleczko do demak, tonik i krem pod oczy. Tych dwóch ostatnich nie uzywam, bo mam suchą skóre i za młoda jestem. Samo mleczko jest bardzo przyjemne, ładnie delikatnie pachnie :) polecam :)