Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolkaaaa

wlasnie uswiadomilam sobie ze zawsze bede sama

Polecane posty

Gość jak zwykle takie same banaly
i ja wcale nie mowie, ze twoj maz nie jest dobry, czuly, interligentny (...) z poczuciem humoru, ale jakby byl brzydki to kiepsko, no przeciez trafil swoj na swego, obciach jak nie wiem, bo tej calej reszty na pierwzsy rzut oka nie widac

Gość ja cierpie na chorobe skory
jak zwykle takie same banaly ---po pierwsze skad wysuwasz wniosek ze jestem brzydka? Cierpie na chorobe skory to prawda ale poza tym urode mam calkiem ladna. Po drugie uroda to rzecz wzgledna. Mnie moj maz podoba sie niezaleznie od tego czy ma tez powodzenie wsrod innych kobiet czy nie. Po trzecie nie mialam zamiaru przekazac by kobiety nie godzily sie na brania brzydkich fcetow tylko szukaly tych ladnych. moim zamiarem bylo przekazanie by nawet jesli ciepia na jakis defekt urody to by sie nie poddawaly i mimo wszystko nie tracily nadziei na poznanie takiego ktory spodoba sie wlasnie im.

Gość zezolkaaaa
jakzwykle takie banaly----wyciagnelas zbyt pochopne wnioski z wypowiedzi ja cierpie na chorobe skory

Gość czy jest tu jeszcze
Amant?

nie wiem jaki mialas zamiar, ja to tak odczytalem, z reszta ta czesc twojej wypowiedzi mowi wszystko "inni maja tendencje do glupiego gadania "a pewnie on jakis brzydki, desperat, trafil swoj na swego itp..."

Gość 26-la-tka
dziewczyny nie zalamujcie sie!!!to najwazniejsze...nawet nie wiadomo kiedy a znajdziecie druga poloweczke. ja tez mialam załamki, pojawił sie w takim czasie kiedy wogole sie nie spodziewalam. i jest juz 8 lat!

haha, to tak jak ze mna, cale zycie bylem sam, juz sie zalamywalem, ale w koncu w wieku 14 lat pojawila sie tak jedna jedyna:) Pocieszenie matki na pogrzebie syna. - Wiem, co czujesz. Wczoraj stracilem chomika.

Gość zezolkaaaa
ale sadzac po niku masz 26 lat osim lat wstecz mials 18. ja slysze ze ktos w wieku 17 czy 18 lat steka ze jeszze nikogo nie ma to normalnie zlosc mnie ogarnia

Ja w sumie jakos nigdy nie martwilam sie o to ze moglabym nie znalesc nikogo ze wzgledu na moja chorobe. Jak cos to balam sie wlasnie ze bede poznawac facetow ktorzy nie beda mi sie podobac, w ktorych nie bede sie w stanie zakochac. mojego meza poznalam w wieku 23 lat.

Gość zezolkaaaa
a to dosc szybko poznalas swojego meza. ja sie boje ze nie bede umiala byc w zwiazku z zadnym facetem. po prostu wiem ze bede skrepowana nie bede umiala patrzec w oczy :-(

Jak sie zakochasz to zobaczysz jak bedziesz sie przy nim dobrze czuc i wtedy spogladanie mu w oczy bedzie dla ciebie czysta przyjemnoscia.

Gość rozumiem cie zezolka
ja mam 29 lat i też nigdy nie byłam z nikim :( Miałam powodzenie ale bałam zaangażować się w jakikolwiek związek. Ciągle żyłam nadzieją że ten MÓJ, mi pisany mężczyzna jest gdzieś i trzeba tylko czekać cierpliwie... Ale lata mijają a ja ciaągle sama i nie zanosi się na jakąkolwiek zmianę :( Ja też już oswajam się z myślą że będę sama choć bardzo cierpię z tego powodu :( Muszę po prostu "zużyć" swoje te uczucia na coś innego... Ale nie mam jeszcze pomysłu. Życie bez partnera, miłości wydaje mi się takie przygnębiające i jałowe. Ciężko mi....:(

Gość zezolkaaaa
nie sadze ja nawet nikomu z rodziny nie potrafie spojrzec w oczy bez skrepowania caly czas uciekam wzrokiem. nawet nie macie pojecia jakie to jest meczace :-(

ja cierpie na chorobe skory-> caly czas to powtarzasz a pozniej sie wypierasz hehehe

Gość zezolkaaaa
rozumiem cie zezolka-------------ale ty chociaz mialas jakis adoratorow wiec wiesz ze komus sie podobasz. ja nigdy nie mialam zadnych adoratorow zaden facet sie mna nie interesowal

ale Tobie może się tylko tak wydaje, że nikt się Tobą nie interesuje? Wiesz wielbiciele zawsze są cisi:) To że miałam powodzenie niczego nie zmienia :( Byłam, jestem, i pewnie będę sama:( A interesowali się mną tacy z którymi nigdy nie stworzyłabym związku. Inne temperamenty, oczekiwania od życia, osobowość...

Gość zezolkaaaa
na pewno gdyby ktos sie mna interesowal to bym tego nie przeoczyla. po prostu nikt nigdy sie mna nie interesowal .taka jest smutna prawda

Gość zezolkaaaa
a co chesz Amancie wiedziec???

To wyobraź sobie syt. że podobasz się komuś czy to zmieniłobyjakoś Ciebie?

Gość zezolkaaaa
wiesz na pewno mialabym ciut wiecej pewnosci siebie i jaka nadzieje ze jednak moge sie komus podobac mimo tego cholernego zeza

ale przecież wiesz że ten zez nie wpływa na Twoją osobowość. Ten który robiłby z tego problem nie jest wart po prostu Ciebie :)

Gość zezolkaaaa
wlasnie ze wplywa na osobowosc . kazda wada fizyczna wplywa na osobowosc czlowieka

Ale musisz uwierzyć że nie jest wyznacznikiem Twojej atrakcyjności. Pomyśl co możesz z siebie dać, tylko zeza?

Gość zezolkaaaa
ale wszystko psuje niestety. czasami jak patrze na siebie w lusterko to az sama sie wystrasze swojego odbicia chociaz teoretycznie jestem obyta z tym widokiem. a co dopiero inni ludzie :-(

Gość zezolkaaaa
Amancie niestety nie podam ci dokladnej daty urodzenia.

ale Ty uparta jesteś!;) gdy ja spotykam chłopaka z zezem skupiam uwagę na tym co ma do powiedzenia a nie tym jaką ma wadę. Wiesz ja znam chłopaka który nie ma oka - stracił jak mu petarda strzeliła. I co? Myślę że wolałby mieć zeza i oko niż imitację oka. Ale się nie poddał i ma sliczną żonę która ceni w nim to ze jest czuły kochający itd.

Gość zezolkaaaa
wiesz zalezy co rozumiec pod pojeciem zeza. jak slysze teksty ze np ola kwasniewska ma zeza czy ktos tam inny a tak naprawde tego zezem nazwac nie mozna to mnie szlag trafia. bo ludzie chyba nie wiedza o czym ja mowie piszac ze mam zeza :-(

dobra, to wytłumacz:)