Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQQQQ

CHWILA PRAWDY

Polecane posty

Gość QQQQQ

CZY KIEDYKOLWIEK COŚ UKRADLIŚCIE ? PROSZE O SZCZERE ODP.

Gość zajebiaszcie
tak

Niestety tak! :/ I już nigdy przenigdy tego nie zrobię, ale cóż, wtedy byłam mała i głupia! Teraz zupełnie tego nie rozumiem :P Jak byłam w Hiszpani, miałam wtedy może z 12 lat, to miałyśmy takie hobby z koleżanką, że kradłyśmy w sklepach różne pamiętki :/ chyba robiłyśmy to, żeby sie sprawdzić bo pieniędze miałyśmy... No i pewnego razu ukradłam takie jajko kamienne i chyba kolczyki ze sklepu i wyszłam, na zewnątrz zatrzymała mnie sprzedawczyni i pokazuje na moją kieszeń od dżinsów (to było straszne :D, moja koleżanka nie wiedziała akurat wtedy, że coś ukradłam), ja coś tam, że nie rozumiem, ona się skapnęła, że jesteśmy z innego kraju i powiedziała coś tam, żebyśmy poczekały i zaczęła wchodzić do sklepu, a ja: \"w nogi!\" :D i uratowały nas te wąskie południowe uliczki... potem wyrzuciłam to :D STRASZNIE MI WSTYD JAK TO PISZE :D :D Potem się bałam, że po mnie przyjadą do Polski :/ i sie pytałam Mamy czy moga po mnie przyjechać :/ Dziwne, że nikt nas nie zatrzymał, bo mnóstwo ludzi było na tej uliczce, to był wieczór a wiadomo jak wygląda wieczór w krajach śródziemnomorSkich - życie zaczyna sie wieczorem, nawet dzieci biegają w środku nocy po ulicy :)

Gość olka_wawa
ja ostatnio. zwinęłam koleżankom gumy do żucia. strasznie mi było potem im spojrzeć w twarz :/

Gość ściągacza pobieraczka
a z neta to też się liczy ? hehe