Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochani moi

wiem że nic z tego nie wyjdzie a jednak ciągle o nim myślę...

Polecane posty

Gość kochani moi

jak debilka zasypiam i mam go przed oczami, co mi jest????czy to nigdy nie minie!...powtarzam sobie że on jest jak tysiące innych, pełno takich...a jednak w podświadomości czuję że jest wyjątkowy..dla mnie...wariatka jestem i tyle, proszę , pomóżcie zapomnieć, co mam zrobić ? takie pierdolone to moje życie...

Gość takie sobie małe femme
a czemu ma nie byc?:P

Gość kochani moi
bo on mnie nie chce...nie chce związku...beznadziejna sytuacja..porażka życiowa, gorzkie to wszystko...a najgorsze jest to że zaczynam być niemiła dla facetów, zwłaszcza tych którzy coś tam ..do mnie...nawet nie chce mi się zaczynać czegoś nowego...

Gość kochani moi
wolny....niezależny...intrygujący...ale ja... nie jestem tą, której on szukał...

Gość
no to sobie odpuść - do miłości nikogo nie zmusisz

Gość piszesz o mnie
to samo :) wolny ale jestem tylko kolezanka i tez wciąż myslę

Gość kochani moi
neurosa, wiem, odpuściłam sobie, ale serce nie sługa...nawet nie spodziewałam się że taak mnie weźmie...myślę....kiedy minie??męczę się ..

Gość kochani moi
piszesz o mnie...Ty też???ale ja ze swoim nie mam żadnego kontaktu...

Gość
może jakiś inny ci się spodoba? i wtedy zapomnisz o tym zauroczeniu...

Gość kochani moi
właśnie jest problem...NIKT nie będzie taki jak ON....nie chodzi o wygląd...to coś co mnie tak przyciąga, a uwierz trudny przypadek ze mnie...raczej za facetem nie biegam, teraz mi się tak zdarzyło...po raz pierwszy..tak poważnie..

Gość piszesz o mnie
neurosa jest tak, ze wtedy nikt inny sie wtedy nie podoba, albo nie podoba, a z tak choc chcialabym spotkac kogos, kto wybilby mi go z glowy kochani_ tak , mam kontakt, ale gg mi nie wystarcza, a on nie proponuje spotkan, nawet po malej prowokacji:(

Gość ja*majaaa
skad ja to znam?? z faceta kawał skur***na a ja myśle, czekam na tel, marze, on rowniez mi powiedział ze niechce ze mna zwiazku na powaznie, ze seks jak najbardziej ale zebym nie liczyla na nic wiecej podobnie jak wasi nie ma zdnych zobowiazan w poostaci rodziny, jest wolny i niezalezny.. a moze.. my wszystkie z tym jednym?? :-D

Gość piszesz o mnie
ehh a kiedys przetanczylismy razem 5 godzin tylko ze soba_ i co z tego jak super!!!!! byc tylko kolezanka:( kochani_ a jak dlugo to trwa u Ciebie?

Gość kochani moi
czekajcie, ...będzie czwarty miesiąc...już próbowałam go od najgorszych wyzywać, wad szukać, i dupa...nic nie pomaga...wydaje mi się że faceci tacy są...co niektórzy...i problem, bo ja się w jednym.....aż strach napisać...

Gość kochani moi
chyba NAPRAWDĘ zakochałam, ale to mnie nie stymuluje do działania...raczej dołuje...

Gość arssicillianna
biedna dziewczynko....nie martw sie to wszystko minie, minie, minie...........

Gość kochani moi
Echhh, z tego wszystkiego idę zrobić kupę, myśląc o nim, może mi ulży. Wrrrr....

Gość kochani moi
podszywie, a żebyś wiedział!!!!może mi ulży, ale kupę zwykle rano robię:P ars...dzięki, mam nadzieję, tylko KIEDY????

Gość arssicillianna
tego nie wiem, ale minie ;) trzymaj sie

Gość Arana
czy to aż tak niemożliwe, byś z nim była? powiedział Tobie, że nie jesteś tą, której szukał? Może jest za duża różnica wieku???/

Gość kochani moi
nie powiedział wprost.dał do zrozumienia.przestał odpisywać na maile....ma mnie w dupie, muszę zapomnieć...tylko tak smutno, zawód, ból, na zawsze będę miała uraz, czy jeszcze zaufam, pokocham...boję się że ten lęk przed odrzuceniem może mi nie minąć..

Gość Ju...
No to powalcz o niego. Jeżeli Ci zależy, to się o niego postarasz. Spróbuj, a co Ci zależy.:)

Gość Ju...
Oj, a może narozrabiałaś?:P

Gość kochani moi
nie, jestem w porządku, wierna jak pies:), ale ...co? pisać...przecież jak on milczy znaczy nie chce...

Gość arssicillianna
nie pisz

Gość Ju...
Może go zamęczyłaś? I ptrzebuje chwili spokoju. Daj mu może trochę czasu, może zatęskni.:) A że o nim myślisz, to normalne. Jak się kocha, to się myśli. I to nie mija wcale szybko.

Gość kochani moi
Ju- nie zmęczyłam go, na odległość się nie da.. ars- masz racje, nie będę pisać...niech się dzieje...trudno, będę cierpieć...

Gość arssicillianna
jesli on zna Twoj stosunek do jego osoby nie pisz nic juz jesli natomiast nie powiedzialas nic wiazacego na ten temat wczesniej- mozesz napisac tylko krotko, ze jest dla Ciebie wazny, zadnych dlugich listow

Gość kochani moi
ars...to napisałam już kiedyś...chyba pamięta...nie będę pisać nic, najwyżej...może na wiosnę się przebudzę i zauroczenie minie....