Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

skurcze brzucha w lewym dolnym rogu

Polecane posty

mam okropne skurcze brzucha w lewym dolnym rogu..towarzysza mi przy tym wzdecia zaprcia i biegunki naprzemian..mam problemy z wyproznianiem sie... bole mam zawsze zaraz po przebudzeniu sie..sa to skurcze jelita..ktore bardzo bola :( czasami jak zjem cos ciezkostawnego albo wypije cole tez mam takie bole ma ktos z was tez takie skurcze w lewym dolnym rogu brzucha..wie moze co to mzoe by bo zaczynam sie niepokoic

Gość nie swiety Mikołaj
nie jedz przestanie

mam skurcze juz od ponad roku wiec watpie..to jest cos powazniejszego

Gość nie swiety Mikołaj
no to idz do lekarza!! ludzie sa jednak debilni

bylam..!! bylam chyba z 5 razy to nacisnela mi kilka razy na brzuch przepisala tablety na biegunke sama nie iwem po co i wyslala do domu..

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
sluchaj ja mam podobnie z tym, ze po prawej stronie ( od dwoch lat). nie jest to straszny i mocny bol, takie jakby rwanie, jest to po prostu dziwne i nieprzyjemne uczucie. bylam dwa razy u rodzinnego, wyslali na ostry dyzur z podejrzeniem wyrostka, aby wykliuczyc- no i wykluczyli. bylam u ginekolog tez nie wiedziala co to, gdyby cos z jajnikami to chyba by widziala. bylam na usg jamy brzusznej- wszystko w porzadku. nie mam pojecia co to jest lekarze chyba takze a ja coraz bardziej zaczynam sie niepokoic :( osobiscie uwazam, ze moga to byc albo jelita albo NERWOBOLE. zauwazylam, ze gdy zaczynam o tym myslec i sie denerwowac rwanie nasila sie.

Gość kubek herbaty
sprobujcie poruszac sie troche zmienic pozycje jesli dzieje sie to po jedzeniu mozliwe ze jelito po prostu sie zagina i tresc nie moze swobodnie przechodzic

Gość siemie lniane jest zawsze
dobrym doradca:P

Gość siemie lniane jest zawsze
dobrym doradca:P

Gość to sa objawy
nadwrazliwego jelita ,mam to od 20-tu lat poprostu masz okres wzmozonego stersu no i oczywiscie ta pora roku tez doiklada wiec nie panikuj kup cos na rozkurczenie i bedzie ok ja biore espumisam i mi przechodzi buzka>:D

Gość to sa objawy
przepraszam za byki ale sie spiesze lek to oczywiscie ESPUMISAN