Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna chyba

Mąż chce wiedziec wszystko ?? czy to normalne ??

Polecane posty

Może to miłość taka wielka,że każe zawładnąć drugim człowiekiem, każdą jego myślą?:O Chyba nie potrafię kochać.

--> marzenna Nic takiego nie sugerowałem. Nawet waz nie znam więc nie będę próbował zgadywać. Po prostu na twoim miejscu bym się poważnie zastanowił. Jeśli nie ma powodów to tym bardziej jest objaw choroby. IMHO.

Perła:D jaki nam się wniosek wespół w zespół nasunął. Taki śmiech przez łzy:D

Ej nie przejmujcie się:). Kiedyś się puszczę w ramach buntu:D Będzie przyczyna. Tylko muszę pamiętać,żeby to światu ogłosić:D:D:D

Gość Stara panna chyba
wiecie co, najgorsze jest to że jeszcze niedawno dziwiłam się że inne kobiety tak mają, ale teraz jak przyszło do podjęcia decyzji o małżeństwie okazało się że mój jest taki sam, mam wrażenie że trafiłam głowa w jakiś mur nie do przebicia to jest jakaś inna mentalność, nie zauważyłam tego przez trzy lata ! myślałam że w naszym związku takie słowa jak: partnerstwo, zaufanie są oczywiste , okazało sie że to wszystko ma się skończyć po ślubie !! do tego zauważam że to co ja robię (pracuję uczę się , pomagam mu, jestem uczciwa) nie ma znaczenia jeśli nie zamierzam wszystkiego uzgadniać z nim !!

Nie ma programów idealnych :) Każdy zostawia jakiś ślad. Jestem informatykiem, programistą, autorem programu szpiegującego w kawiarence :) Mój akurat jest na pasku zadań, bo podaje czas który pozostał, no ale ma teżinne funkcje...