Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza twoja

Hand

Polecane posty

Gość kaszanka z ranka
Wiec rozpatrz wszystkie mozliwosci i podejmij decyzje najlepsza dla siebie, i trzymaj sie Jej.

Gość kaszanka z ranka
Dziwi mnie zawsze, ze niektorzy nie wstydza sie slabosci. Czasem jest sie bezslinym, fakt, ale pozbieraj sie do kupy i zyj najlepiej jak mozesz.

mam sie wstydzic slabosci,po co to pogarsza sytuacje,samopoczuce,zawsze lepiej jest do kogos buzie otworzyc.Czasami jest to ktos zupelnie przypadkowy,tak ja Ty dzisiaj.Zawiodlam sie na kims,i jest mi z tym okropnie zle.Nie wiem jak wszystko sie potoczy ale te ostatnie slowa bede pamietac napewno.Dziekuje!!!!!!!!

Gość kaszanka z ranka
Kazdy przez to przechodzi. Lecz ten kto zawiodl powinien czuc sie zle, a Ty przyzwyczaj sie ze nie zawsze bedzie jak chcesz. Czy rozum czy serce?.....Ty sie po prostu nie zmieniaj........a lza wyschnie.

DZISIAJ WYJATKOWO NIE CHCE WYSYCHAC.Sa cholernie nemolne i nie do powstrzymania,a to ze niee zawsze bedzie tak jak chce to wiem juz od dawna.Zanudzam dzisiaj ale taki mam nastruj i nic innego nie wymysle,aby bylo zabawnie na tym cafe.Dzisiaj sie nie nadaje na cafe raczej

Gość kaszanka z ranka
Zwykla rzecz.....pogadac, nie?:) Ja zmykam a Ty trzymaj sie cieplo. Glowa do gory, nic nie jest tak zle jak sie wydaje :)