Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takczynie

Pomóżcie mi się zdecydować - fryzura z grzywką czy bez - jak obiąć włosy?

Polecane posty

Gość takczynie

?????????

Gość Hannie
a moze zdjecie? bo tak to co my mamy powiedziec niby?

Gość takczynie
Chodziło mi o taki mały sondaż :) Nie wiem czy lepiej mi z grzywką czy bez więc nie potrafię się zdecydować :O

Gość migdal
jesli masz geste i proste wlosy to z grzywka

Gość jesli ci sie kreca przez
wilgosc to odradzam

A skad my mamy wiedziec czy lepiej Ci w grzywce czy bez skoro nawet nie wiemy jak wygladasz....do zerowki chodzisz czy co...ze takie pytania idiotyczne zadajesz :O

ja z własnego doświadczenia grzywkę odradzam :O 2 lata temu sobie zrobiłam i już po 2 tygodniach miałam nerwa a bo nie chciala sie układać, a bo rano wstawałam i coś tam :P zapuściłam włosy i miałam sporo poza łopatki no i 2 msce temu znowu mnie cos opętało i znowu obcięłam grzywke mimo, ze wiedzialam ze bede ryczeć :O no i ryczałam już po 3 myciu :P jak miałam długą to mogłam non stop w kucyku latać a teraz kurna zwiąże kucyka to mi grzywka zostaje, z milionem wsuwek lub opaską średnio sie czuje no i generalnie bucze i znowu zapuszczam :O :P :D

Gość takczynie
Weridiana----> Po co tracisz czas na odpowiedzi na tak idiotyczne pytania? :O Poza tym pisałam, że to jest tylko sondaż, nie potrzebuję roztrzygnięcia czy lepiej mi tak czy siak :P Włosy mam bardzo proste i ciężkie, ale niestety cienkie więc nie sprawiają wrażnia gęstych. Bez grzywki wygodniej, ale z grzywką bardziej na czasie :P więc nie wiem.....

z grzywka bedzie Ci ladnie jesli masz wysokie czolo przedewszystkim...... zreszta o jakiej grzywce ty mowisz? proostej czy na ukos? i czego Ty od nasd wymagasz skoro nawet nie widzielismy Twojej twarzy.......? nie mozesz sie zapytac fryzjerki zeby Ci doradzila?

takczynie ---> \"Bez grzywki wygodniej, ale z grzywką bardziej na czasie więc nie wiem.....\" ja bym jednak wybrała to WYGODNIEJ :D i teraz żałuję strasznie choc każdy mi mówi, ze bardzo mi grzywka pasuje :P :P

Gość takczynie
pain au chocolat-----> już tłumaczyłam czego wymagam. Zresztą nie wymagam, tylko grzecznie proszę o opinie :)

Napisalas,ze nie wiesz czy lepiej bedzie Ci z grzywka czy bez... A ja tez mam cienkie,proste wlosy i mam grzywke.Gdybys miala grube to wogole makabra bo na 100% wygladalabys jak baranek ;) Bo pod wplywem wilgosci grzywka bardzo szybko sie wykreca.A ja wole zdecydowanie prosta niz na ukos.Bo potem jakos glupio odrasta i trzeba ja ciagle przycinac.Takie jest moje zdanie bynajmniej :)

ale zrozum ze dopieranie grzywki bo tak na czasie jest bez sensu bo poprostu moze Ci byc w niej nie do twarzy:o zreszta jedynm sie grzywka podoba drugim nie......o gustach i guscikach sie nie dyskutuje wiec nie rozumiem po co Ci ta sonda?

Gość takczynie
teoria-----> Ja zapuściłam niedawno grzywkę (mogę ją już wziąć "za uszy") i rzeczywiście wygodniej.... ale mam dylemat:D :D :P

Ale powiem Ci,ze grzywka to rzeczywiscie moze i bardziej w modzie,ale trudniej z nia...Bo lubi odstawac,albo sie wykrecac...Ale ja i tak bym z niej za nic w swiecie nie zrezygnowala:) Bez grzywki bym sie idiotycznie czula-i pewnie tak samo wygladala ;)

takczynie --- będziesz żałować , mówię Ci :P :P :P :D :D :D ale z mojego doświadczenia wiem, ze jak sie nie przekonasz to nie uwierzysz :D :D mi wszyscy odradzali, że mam takie fajne, długie że tyle zapuszczałam ale ja się oburzałam bo jak postanowiłam się obciąć to nikt mi nie będzie doradzał :P no i teraz żałuje że ich nie posłuchałam i nie kazałam się związać dopóki mi ta zachciannka nie przejdzie :O :P :D

Gość takczynie
pain au chocolat----> ja nie rozumiem po co wkładasz tyle energii w odpisywanie skoro nie rozumiesz co i jak, po co mi to i w ogóle bez sensu:D Myślałam też o takiej fryzurze... z grzywką ;) http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura601.htm

usunąc odstęp, dać enter i na koniec jeszcze F5 :P :P mi inaczej nie działa :D Twoja fajna jest , tylko mówię Ci ze nie ominie Cię codzienne godzinne układanie :P a jak nie posiadasz prostownicy to już wogole masakra bedzie :D

Gość takczynie
Moja grzywka nie sprawiała mi problemów. Tylko, że jak związywałam włosy, to ta grzywka nie wygladała najlepiej a nie będę nosić non stop rozpuszczonych bo mam długie.

Fajna fryzurka,mi sie podoba...Ale na blond wlosach ladnie wyglada nie taka z calych wlosow tylko od srodka glowy ...nie wiem jak to wytlumaczyc ;) :D

Gość takczynie
Fajna ta Twoja fryzurka, ale też trzeba układać. U mnie to i tak by to wszystko opadło :O

Weridiana --> zajebista to ona jest , ale na fotce :D :D gorzej jest jak sama se musze tak zrobić, tzn umyć wysuszyć (ale odpowiednio szybko bo jak sie spóźnię to ona już sie po swojemu ułoży i nic nie pomoże :O :O ) a potem jeszcze wyprostować po czym wychodzę na zewnątrz, dwa razy powieje i wyglądam jak idź i nie wracaj :O :O :P :D

Gość takczynie
A macie jakieś modne fryzury bez grzywki? :)

Gość takczynie
Wiecie co... chyba jednak obetnę tą grzywkę. Długie włosy bez grzywki wyglądają "mdło"....

Gość Hannie
acha.. no skoro tak sadzisz.. ja uwazam ze jak sie ma ladne.dlugie wlosy to w 70% przypadkow lepiej jest bez grzywki. grzywka lnaprawde lepiej wyglada na paru konkretnych ksztaltach twarzy, jak masz nudna fryzurke to ja wycieniuj, trzeba jej nadac ksztalt, niekoniecznie grzywka.

ja mialam grzywke na prosdt....ale nie podblaa mi sie wiec zrobilam ja sobie na bok,i teraz wygladam jak pani profesor :) Teoria :***