Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Blanka*

STARAM SIE O DZIECKO NA WRZESIEŃ 2008- KTO ZE MNA?

Polecane posty

o widzę ,że tabelka już zrobiona:) wełna kuzynka i tak mieszka we wrocławiu. Moja teściowa z wykształcenia jest krawcową, ale zrobiła kurs księgowej i teraz pracuje jako księgowa w starostwie:) do tego uwielbia szydełkować:) ile razy jedzie z niami na zakupy tyle razy do koszyka wrzuca \"robótki ręczne\":D MaMani żyjesz?? okna myjesz czy co?

a to szkoda,bo myslalam ze moze masz ja gdzies pod reka. smiesznie sie sklada moja tez jest krawcowa a ksiegowa jestem ja :)dobrze miec taka tesciowa,zawsze cos przerobi,poprawi.ja to mam uczulenie na szycie.

I mamy już 20-tą stronę:D:D Ciągle jej coś podrzucam:D jutro muszę dać jej górę od tej piżamki:) co do szycia to mam 2 lewe ręce:) nawet się za to nie zabieram:D ale guzik przyszyć potrafię, żeby nie bylo:D:D

nie no guzik tez sie zadeklaruje ze potrafie :) ale cos wiecej to beznadzieja,strasznie mnie to meczy:) zbieram sie do domu,nareszcie zbliza sie 15. do jutra papapapa 🖐️

Gość Aksa
A my już trzeci miesiąc się staramy. Jeszcze dwa tygodnie i będzie wiadomo, czy do trzech razy sztuka, czy nie.

Hej laski :) Witam wszystkie nowe dziewczyny :D:D Majek troche pomylam ale jeszcze mi duzoooo zostalo a juz mi sie nie chce... Za to choinka juz stoi :D:D Musze sobie dawkowac te porzadki :P:D:D:D Jak tyam któras zaszła w ciaze pod moja nieobecnosc?? :>

Gość natala81
Czesc dziewczyny ja własnie zaczełam starania, teraz czekam na okres mam nadzieje ze sie szybko uda. Pozdrowionka

natala to powodzenia zycze i tobie axa też :) Majek mam starą- znalazlam w piwnicy...

Myslalm ze nie bede o tym myslec ale im blizej do okresu tym bardziej zaczynam myslec czy sie udało czy nie. Swieta ida i był by super prezent. trzymam kciuki dziewczyny na pewno nam sie uda jak nie teraz to pozniej

natala mam to samo. im blizej do okresu tym bardziej o nim mysle bo mi @ niszczy plany na swieta... mam dostac w wigilie wiec prawie cale swieta mam z glowy :(:(:( Ale ja tam w cuda i niepokalane poczaecia w zasadzie nie wierze :P wiec zakupilam sobie dzisiaj paczke podpasek :D:D:D Majek jak to sie nie wysililam? ubieralam ja 3 godziny!!!

A może akurat się uda:P nie bądzcie tak pesymistycznie nastawione:) MaMani co tak długo się męczyłaś z choinką?:) te piguły mnie wykończą, strasznie mi po nich niedobrze:/ zaraz pewnie wyląduję w kiblu, bo nie wy3mam dłużej:(

MaMani Ja powinnam dostac w drugi dzien swiat wiec zaraz po Tobie. Przynajmniej w Sylwestra bedziemy miały spokoj :)

Julka śpij jak najwięcej:) u mnie to było max poł godzinki dziennie. uważaj na gorącą wodę, bo podobno nie powinno się w takiej kąpać

wiem, wiem, ja kapie sie w letniej takiej :) nawet mi sie z lozka wstac nie chce zeby do tej lazienki sie doczolgac... czy takie zmeczenie i ospanie jest normalne? mi ciezko czasami w reku trzymac kubek z sokiem :o Majek tez bylas taka wykonczona na poczatku ?

Gość
ja w pierwszej ciazy to pierwsze 3 miesiace \'\'przespalam\'\' bardzo milo wspominam ciaze , porod juz troche mniej ;)

Julka normalne:) tak ma być a Ty musisz spać ile wlezie:) szoruj do wanny:) zrób sobie kąpiel z dużą ilością piany:) weź gazetę poczytaj albo książkę i się relaksuj, bo za 9 miesięcy nie będziesz miała czasu na takie luksusy:)

cześć dziewczyny! wpadam zeby sie przywitac i zycze milego dnia. zajrze troszke pozniej,bo widze ze tu same spiochy :))

🖐️ Ja też juz się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć czy się uadłó:) Całe piewrsze trzy miesiące kładłam się spać o 20 a wstawałam o 9v i tak byłam zmęczona:P

kurcze ale zazdroszczę tym co się udało chciałabym czuć już tego mojego maluszka a muszę czekac jeszcze do dni płodnych zeby próbować:/

wełna :) topik od wczoraj śpi:( wczoraj zrobiłam mężowi niespodziankę i nic nie powiedziałam o piżamkach:D wykąpałam się, ubrałam piżamę na nową koszulkę tak,żeby nic nie obczaił:D czekałam,żeby się wykąpał i położył:D jak już zrobił co miał zrobić, poleciałam do łazienki pod pretekstem siusiu i wróciłam rozebrana:D jak wróciłam to leżał schowany pod kołdrą i nawet się nie popatrzył, no to zaczełam chrząkać i stanęłam w drzwiach:D aż miło było na niego patrzeć jak mnie zobaczył:D:D no a później to juz wiadomo co:D rano dałam mu górę od drugiej piżamki i teściowa przejedzie na maszynie:) Aga25_n nam też się uda:) cierpliwośći:)

Kasika kiedy będziesz wiedzieć czy już czy jeszcze nie?:) MaMani wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Majek po świętach bede wiedzieć, także narazie rzucam się w wir pracy, żeby nie myśleć:P MaMani witaj:) Trochę się boje jak sobie dam rade z dwójką, Karlos całydzień w pracy..