Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

czy balsam tisane do ust da rade przelozyc do opakowania po pomadce?

Polecane posty

nie znosze nakladac balsamu palcem,to wielki minus tego kosmetyku.dlatego chce przelozyc go do opakowania pustego po jakiej pomadce,tylko nie wiem czym to zrobic,i czy potem wlozyc ten balsamik do lodowki zeby troszke stwardnial w tym nowym opakowaniu

a ja tak kiedys zrobilam,i dalo rade.i jak zwykla pomadka byl,tylko wiadomo ze on jest bardzo miekki,pomadki sa twarde,ale wysuwalam go troszke i bylo ok,wole juz to niz palcem nakladac

Gość hanias
sprobuj,mi sie wydaje ze to nie jest zly pomysl,wogole to jest moim zdaniem glipie ze produkuje sie takie rzeczy w sloiczkach

Gość hmmmm..a gdzie..
moge go dostac przeszukalam prawie cale miasto za nim i ani widu ani słychu...a słyszalam ze jest rewelecajny na spierzchniete usta...

Gość łojeny
w rossmanie chyba jest

wiem ze napewno jest w kazdej aptece,bo w sklepach jeszcze nie widzialam .jest naprawde super ale te opakowanie jest beznadziejne

Gość 5433333333333
producenci dostaali duzo info o tym zeby go zrobic w sztyfcie, ale napisali ze jego konsystencja nie pozwala na to aby byl w sztyfcie wiec beda produkowac tylko w pudeleczkach niestety