Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

KTO Z WAS JEST LICZBą MISTRZOWSKą??

Polecane posty

Gość taaaee
moja matka jest mistrzowska 11 :)

ten link od pedra nie pokazuje liczb mistrzowskich - tylko od razu sprowadza do jednostek ja jestem liczba \"mistrzowska - hehe moj Piekny tez - jest git :D co do tego liczby maja to nie wiem,ale my jestesmy happy :)

berenka ten co ja dałem to ten z pierwszego postu tylko skrócony pewnie tam kliknęłaś w \"zapamiętaj\" i ci inaczej zadzaiałało ;)

Liczby mistrzowskie to liczby, których się nie redukuje. Składają się z dwóch jednakowych cyfr, reprezentujących wyższą oktawę liczb podstawowych. Są to liczby 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99. Ich obecność w portrecie numerologicznym wskazuje, że mamy do czynienia z osobą zaawansowaną duchowo (tzw. starą duszą). Jest to osoba zaawansowana duchowo, posiadająca wyższą wiedzę. :)

No widzicie! zawsze mowilam ze jestem dojrzala emocjonalnie!! a ktos mi na tym forum pieprzyl ze mam 13 lat:o :D

Gość marynaaaaa
na moje oko masz 14 🖐️

Gość ale lipa z tymm
Ja jestem 33 a przegralam zycie :o

Gość marynaaaaa
mam 7 :P

bo znizyles wibracje do 6.. a moze jeszcze nie wszystko stracone? przeciez wiele ludzi dopiero w pozniejszym wieku staja sie szczesliwi..zaczyna im sie ukladac:P nie wiadomo co los przyniesie...

ooo, moja babka tez ma 11.. kiedys jej wrozka wywrozykla ze bedzie bardzo dlugo zyla.. ona faktycznie jest jakas taka.. hmm, cale zycie byla spokojna, zrownowazona,mila,wyrozumiala,serdeczna..:) moze to jest jej ostatnie wcielenie bo doszla juz do idealu? kurcze, ja sobie nie przypominam zeby ona zrobila cos zlego!! Ale mi do idealu jeszcze daleko, taka swieta nie jestem:P

A ja 2;) Niby nie wierzę w horoskopy itp., ale większość z tego co tam pisze jest prawdą:D