Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Proste pytanie, nie śmiać się P

Polecane posty

Nigdy tego nie robiłam, pytam z ciekwości. Czy kiedy dziewczyna pieści oralnie chłopaka, może zostawić jego penisa we wzwodzie, czy powinna robić to do momentu wytrysku ? Chodzi mi o to czy jeśli pozostwi go we wzwodzie nie jest to dla chłopaka nieprzyjemne, mówi się, że wytrysk przynosi ulgę ;) No nie nabijajcie się ze mnie :P

Gość heejjjjjjjj hej
noo nie powinnas go tak zostawiac...bo to nic przyjemnego.. jakoś powinien skonczyc

Gość uthgf
zalezy jak dlugo , go pozostawi .POtem i tak opadnie , ale kazdy stosunek powinien konczyc sie wytryskiem.

Pewnie ten chłopak Ci tak naopowiadał, że nie można tego tak zostawić. Powiedz mu, aby się sam do końca wytrzepał ;) jak mu tak źle :P

Gość autorkaaaaa
Tak właśnie myślałam, ale czy to jest takie nieprzyjemne zostawić żeby opadł :P ? Rozumiem, że może poczuć się rozczarowany ... :o

Gość uthgf
ZNISZ MU MOZG

Gość autorkaaaaa
Echhh, o to się rozchodzi że nie mam chłopaka ;( Pytam z ciekawości. Tak mi ciężko być samej, ale to chyba już temat na "Życie uczuciowe" ;(

Gość uthgf
a czy dla ciebie jest przyjemnie uprawiac seks i nie miec orgazmu?

Gość Pawel21
O matko no nie wiem to jest podobno nie zdrowe tzn przetrzymywanie wytrysku wiec chyba lepeiej jest, kiedy mozesz go skonczyc reka

Gość autorkaaaaa
ale jajaaa> heh, no własnie nie znam tego z autopsji, ale domyślam się, że to nic przyjemnego

Gość autorkaaaaa
Też myśle, że dawanie jest fajniejsze, szczególnie, gdy się kocha :) Achh, tu na erotycznym zawsze odpowiedzą ;) :D

Gość autorkaaaaa
Czasem się boję, że przez ochotę i ciekawość zrobię to z kimś "niewłaściwym", ale oczywiście nie z "pierwszym lepszym", tylko z kimś komu zaufam, ale kogo nie będę kochała. Mam 20 lat i nie chodzi o to,że się tego wstydzę, ale o potrzebę, pragnienie uczucia, no wiadomo, popęd też się odzywa.. Hmmm, pewnie nie macie już takich problemów...

Gość autorkaaaaa
Gratuluję ;) Echhh, miewam już przez to doły...

żono, skoro mam w naturze podziękować, to powiedz gdzie zwykle na spacery chadasz. To może w tej naturze się spotkamy i złożę Ci podzIękowania :P

Gość Pawel21
Powiem ci,ze jestem od ciebie o rok starszy,tez czasami tak mam,ze poped seksualny, podniecenie przeszkadzaja w skupieiu sie nauce itd. Ale jako facet powiem ci,ze to raczej nie jest wskazane

Gość autorkaaaaa
Nie jest wskazane nie współżycie ? Nic nie poradzę, skoro nie mam partnera :o , bardziej pragnę więzi emocjonalnej, bez niej nici z seksu.

Paweł, pal licho, jak Ci to przeszkadza tylko w nauce. Gorzaj by było jakbyś mamie zastawę stołową zmywać musiał. Pewnie byś połowę z rozdygotania wytłukł ;)

Gość autorkaaaaa
I znów ktoś chce zabić we mnie idealistkę :P , ale życie bywa nieprzewidywalne :P