Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

jaka karuzelka fisher price?

Polecane posty

Gość Migotk_a
One są praktycznie takie same. Różnią się tylko wzorem maskotek. Nie możesz z góry przewidzieć czy Twoje dziecko zainteresuje się karuzelą. Moja córeczka po przebudzeniu patrzyła się na misie, ale po dłuższej chwili płakała, żeby ją wyciągnąć z łóżeczka. Równie dobrze mogłabym jej powiesić maskotki na sznurku. Karuzela może nie jest aż tak bardzo potrzebna, ale ładnie wygląda. My akurat mamy pierwszą. Sama nie wydałabym tyle pieniędzy na zabawkę, ale tą akurat dostaliśmy w prezencie.

Gość lakim*
kiedys byl program gdzie specjalista wypowiadal sie na temat karuzel powiedziel ze nie moga byc one zbyt kolorowe i jaskrawe (najlepiej gdyby mialy dwa kolory w tym jedem przewazajacy) i w pierwszych miesiacach zycia nie powinny sie krecic

Gość odradzam
zakup karuzel fisher price. Z własnego doświadczenia powiem, ze sa wadliwe. Mam taka z misiami, z poczatku bylo oki, ale po jakims miesiacu zaczela szfankowac. Nie wlacza sie albo falszuje , zacina sie itp... Tez byla na allegro w promocyjnej cenie. Jesli chodzi o dziecko to mojej coreczce sie bardzo podoba.

jak nie fisher price to ewentualnie jaką? oczywiscie w odpowiednie cenie nie drozsze niz te.Moze macie takie które sie sprawdziły? ta z rybkami ma mocniejszy kolor z tych fisherów, musze sie jak najszybciej zdecydowac bo dziecku brakuje takich bodzców,. Z góry dziękuje za opinie.

Gość łojeny
a ja doradze plastikowe-zadne pluszaki ,bo na nich osadza sie kurz (na plastikowych rowniez ,ale latwiej je wyczyscic)

Gość fp panda
jeśli miałabym wybrać z tych podanych to z pewnością Panda jest najładniej wykonana, wielofunkcyjna można pzrekładać obrazeczki i są kolorowe pluszaczki, latajace misie to bubel oglądałam w sklepei i nie warte są ceny, ocean wonders juz lepsza, ale panda wygrywa! jedyna fajna rzecz w nich to ten projketor, a reszta to tak samo jak wiele innych karuzelek, ja mam jedna na dzien biedronke canpola a druga na noc misie koniki wpastelowych kolorkach-bardzo fajnei uspokajaja tez canpol babies, natomaist mialabym ochote na Pande ale cena jest pzrerazajaca, za to kupilam grzybek-projketor z melodyjkami za 70zl i jest super!