Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem zla

powiedzcie prosze

Polecane posty

Gość ale jestem zla

bylam na disco i spotkalam kolezanki z gupy , nie dosc ze tam prawie sprzataly to jeszcze ublizyly mi i moim kolezanka , prosze poradzcie jaki opis moge dac zeby je wkurzyc

Gość dontyouknow3
ale masz zaj***** problem o tej porze

Gość ale jestem zla
n9 zebys wiedziala , ze zajebisy , jakies sprzataczki beda mi wrzucac:/

w liczbie mnogiej \'om\' na końcu ;) a to, że sprzątały, wcale nie oznacza, że są gorsze :P

Gość ale jestem zla
no dla mnie kurcze oznacza , nie dosc ze tam sprzataly to jeszcze mi wrzucaja , niech sie zajma robota , i to wcale nie jest zadna prowokacja bo na prawde sie wkurzylam

Gość ale jestem zla
no fajnie ze was by to nie ruszylo , przychodzicie na impreze sie pobawic a tam jakies laski od was z grupy ktore tam sprzataja wam wrzucaja :/// no kurwa mać!!

Gość ale jestem zla
no mialy bo nam zazdroscily ze my sie bawimy a one musza sprzatać

Gość gewabu
dziewczyno czy cie do reszty po.....o,nie rob z siebie krolewny na bialym koniu...wyrzucily a moze raczej poprosily o wyjscie z lokalu..???a to ze ktos sprzata nie znaczy nic-w zwiazku co do oceny czlowieka jakim jest!!!ale ty za mloda jestes na takie sprawy aleluja

Gość ale jestem zla
nie poprosily o wyjsci, bo co sprzataczki maja do gadania , no prosze was.... wkurzylam sie bo poszlam sie bawic z kolezankami i zreszta byly tam same pary bawilysmy sie tylko z naszymi chlopakami , a te laski nam zazdroosne czy nie wiem co .... zaczely nam wrzucac ze ladwo sie na nogach trzymamy itp. no kurcze niech sie zajma swoja praca a nie nam zazdroszcza facetow , nie maja swojego zycia , debilki i koniec :/ Jak dla wam to normalne wrzucac na inne dziewczyny to na prawde chyba nie mamy o czym gadac/

Gość gewabu
no wiesz to zalezy jak ten wieczor przebiegl,dla mnie to jest troche dziwne w na parkiecie atu nagle sprzataczki??nie opisalas jak to dokladnie bylo?najwazniejsze,ze ty czujesz ,ze postapèilas dobrze..abys nie miala wyrzutow sumienia...a czy ty kiedy kolwiek sprzatalas(poza domem)??wiesz co to znaczy ;tysiace sie bawi a jewden sprzata:pozdrawiam