Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka199999

Kraje

Polecane posty

Gość kotka199999

Do jakiego kraju chcilibyscie najbardziej pojhachac i dlaczego, lub jaki kraj wam sie podoba najbradzije i dlaczego? Moj ulubiony to Grecja!!!!!

Gość LEOKADIA_Z_WILLENBERGU
Grecja to kraj nudny, najlepeij Hiszpania ludzie pelni wigoru, w Grecji tylko zra maja tluste brzuchy sa leniwi i niestety brudni Wiem bo pracowalam tam 2 lata moja firma mnie delegowala to byl horror

Gość do Luxemburgu
bo tam był mój brat i powiedział, że tam jest pięknie i czysto, i że ludzie są bardzo mili . Wiem, że kiedys tam pojadę :)

Gość Japonia
Egipt, Chiny, Kuba i cala Ameryka Poludniowa. Z europejskich to Norwegia. Oczywiscie mowa o celach turystycznych, nie zeny tam zamieszkac.

Gość kotka199999
Grecja? Kraj nudny? Zabawne....co prawda jest tam troche brudno.....ale zobacz zalety.......ludzie sa bardzo przyjazni caly czas sie do ciebie odzywaja.....ich muzyka i kultura jest zajebista! Nawet jezyk bardoz mi sie podoba! Pozatym greccy to bardzo mar\drzy ludzie....najwieksi filozofowie! Na zadnej dyskotece sie tak dobrze nie czulam jak w Grecji! A ich kuchnia jest wysmienita! Bardzo zdrowa i pyszna...jesli zas chodiz o turystyke to bardzo ladne, czyste cieple morze...Nierozumiem jak mozna nie kochac Grecji....bylam tam 5 razy i bardzo chcilabym zostac tam na stale:)

Gość w celach turystycznych to cały
świat bym chętnie odwiedziła, tylko kasy brak łoooj :O

Gość kotka199999
Moj ulubiony kraj to Grecja...ale bardzo chcilabym tez pojechac do Maroko, Indi, Finlandi, Irladni, Francja, Argentyna, Meksyk , Peru , Chiny ogolnie chcilabym zwiedzic caly swiat!!!:) To moje marzenie;p

Gość my cyganie nie mamy
własnego kraju :(

No polecam Maroko jest cudowne warto tam pojechac o kazdej porze roku :)

Gość kotka199999
No mam nadizje ze kiedys sie tam wybiore...chcilam w tym roku ale niestyt nie wyszlo;/

Wyjazd do Maroka na 2 tygodnie tydzien zwiedzania i tydzien wypoczynku kosztuje kolo 3000 zł Chcociaz w lipcu i sierpniu lata bywaja chlodne temp. kolo 2ostu paru stopni celcjusza (ta odczuwalana ) nad Atlantykiem , niebo czesto zachmurzone a slonce wychodzi w Agadirze na okolo 2 godziny dziennie no i to sirocco wiec moze lepeiuj tylko zwiedzanie lub w glebi ladu gdzie sa upaly

wszystkie, lub większość krajów Azji: Afganistan, Azerbejdżan, Katar, Jemen, Nepal, Pakistan, Rosja oczywiście z Syberią, Uzbekistan... etc...

Gość kotka199999
najbardziej zalezy mi na zwiedzaniu.......;p

Ja bym chciała na dzień dzisiejszy Hiszpanię i Portugalię. Mogłabym zamówić już dzisiaj, ale koleżance jest za drogo i nie mam z kim jechac :O a tak bym chciała