Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jest jakas glupia

Moja przyjaciolka albo jest na cos chora,albo po prostu

Polecane posty

Gość ona jest jakas glupia

jest bardzo głupia i nieodpowiedzialna. Od 4 miesiecy spotyka sie z facetem,który ma 32 lata, a ona sama ma 19 lat. Wiem,ze moze powinnam sie cieszyc jej szczesciem,bo gdy ich widuje razem,tak jak i inni ....widzimy ,ze są naprawde bardzo udaną i fajną parą. Ale no ...czemu ona nie wybrała sobie np. jakiegos 20latka? Sliczna,zgrabna,zadbana dziewczyna.... ;/ On tez jest bardzo przystojny. No ale co z tego kurcze;/ Musialam sie wygadac. Dziekuje,

Gość No i co ma do rzeczy
róznica ich wieku???????? Ty lepiej sie wez za siebie i pointeresuj sie sobą dziewczyno! Moze woli starszych facetów ,jesli im dobrze ze soba ,to w czym problem? Widocznie tylko ty jestes problemem dla nich!

Gość ooojj widze kolezanka
zazdrosnica......;/

Gość kjabvfrlakjv
Piszesz, że zarówno ty jak i inni zauważacie, że są fajną i udaną parą, więc jaki masz problem? Różnica wieku? Skoro im dobrze ze sobą i to widać to znaczy, że ta różnica wieku nie ma dla nich wielkiego znaczenia:) Oj coś czuję, ze koleżanka zazdrosna jest, że tamta ma fajnego, dojrzałego faceta:D

Gość ja tez nie wiem w czym
tutaj jest problem. Noż kur-wa sa ze soba,kochają sie wzajemnie. A ty tutaj wypisujesz jaka to ona nie jest,bo ma starszego faceta, toć kuzwa na swiecie śa miliony takich par i zyją,bo po ch-uja mieliby sie przejmowac jakaś poje-baną opinią jakiejs poje-banej dziewczyny?????

Też mam taką przyjaciółkę... są super parą :) ona coraz bardziej zakochana... a on? Nie wiem...

Gość uczucie sie liczy
ja mam 18 lat,a mój facet ma 34 . Jestesmy ze sobą rok. Na poczatku bylo troche zle,z powodu wlasnie takich ludzi jak ty. Ale wszystko minelo,jest naprawde swietnie. Najlepiej trzymaj sie od swojej przyjaciolki z daleka,wspolczuje jej takiej kolezanki.Tragedia.

Gość jaa...
ja tez mam 19lat i nie wyobrazam sobie miec chlopaka w swoim wieku,zawe mialam starszych od siebie,moze nie 30letnich ale nie widze powodu dla ktorego mialabys sie martwic o przyjaciolke,jesli tylko sa ze soba szczesliwi i co najwazniejsze im samym nie przeszkadza ta roznica to wg mnie nikt sie nie powinien wtracac.Sa pary u ktorych ta roznica jest jeszcze wieksza,ludzie zyjemy w 21w!

Gość dokladnie zgadzam sie z
jaaa.... Teraz wiek nie ma znaczenia naprawdę! -Miłość jest ślepa :)

Gość bladkaa
A chłopak mojej przyjaciółki jest 6 lat młodszy.I co? Ona tez jest głupia? Właśnie nie ! Jest szaleńczo zakochana,i podziwiam ją,że ma siłę byc z nim,bo to naprawdę momentami trudne,przez takich idiotów jak autorka tego topiku,którym przeszkadza czyjeś szczęście.

Gość hahahahaahheheehehehehehe
dobre dobre