Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaaaaa

pytanie do panow

Polecane posty

Gość zaciekawionaaaaaa

jaka by byla wasza reakcja gdybyscie np po jakims okresie znajomosci netowej spotkali sie z dziewczyna i okazaloby sie ze ona ma bardzo widocznego zeza ?? a wczesniej nic by wam o tym nie mowila przyslalaby wam fotki na ktorych nie widac zeza

Gość jaa...
no ciekawe;-)panowie odpowiedzcie

Gość unikałbym
patrzenia jej prosto w oczy

Gość zaciekawionaaaaaa
i co dalej?

Gość jaa...
spotkalbys sie z nia jeszcze?

Gość nigdy bym się już z nią
nie spotkał 🖐️

Gość samotny60
trudne pytanie

Gość ja bym skoczył ...
:classic_cool:

Gość jaa...
wychodzi na to ze u panow kobieta z jednym okiem na maroko a z drugim na kaukaz nie ma zadnych szans?

Gość zaciekawionaaaaaa
eh nic tylko z mostu skoczyc :-(

Gość zaciekawionaaaaaa
ale kto tu mowi ze z jednym na maroko a z drugim na kaukaz. mam zeza zbieznego na jedno oko

Gość a taki pan ma szanse
głupie pytanie :o

tak...stwierdzenia poprzedników najlepiej świadczą o tym, że prawdą jest, iż kobiety wolały by być piękniejsze anizeli mądrzejsze...aczkolwiek jest to trochę smutne...moge przytoczyć pewien przykład...siedze w pewnej komisji oceniającej z dwoma facetami...gdy oceniamy 2 kobiety- jedna ładna, druga nie bardzo- i ładniejsza jest gorsza od brzydszej, to moi koledzy za wszelka cene staraja sie za wszelka cene przepchnac kobiete ładniejsza, argumentujac to tym, ze ma wieksza siłe przebicia:) wiec jak widac smutna prawda jest, ze aspekty wizualne odgrywają wiekszą role:)

a nie mozesz im wysylac zdjecia na ktorym widac? jak alej sie beda chcieli umowic to znaczy ze im nie przeszkadza.. moja kuzynka ma zeza i ma naprawde zarabistego faceta, wiec nie wszystkim to przeszkadza, zreszta licza sie tez inne rzeczy

Gość zaciekawionaaaaaa
o to chodzi ze jakos nie moge im wyslac takiego zdjecia nie chce zeby ktokolwiek mial w swoim posiadaniu takie zdjecie skad ja wiem co on dalej z tym zrobi moze bedzie komus pokazywal moze zamiesci w necie zeby sie ludzie posmiali?? znajac zycie to ta Twoja kuzynka ma jakiegos malego zeza

Gość w sumie nie będzie cię
pukał w oczy jak gdzie indziej jest ok to na pewno kogoś znajdziesz :)

Gość zaciekawionaaaaaa
jasne i bede w zimie chodzic w ciemnych okularach dobre

Gość jaa...
ogolnie ludzie zwracaja uwage na wyglad,zarowno mezczyzni i kobiety,ale przeciez to nie jest tak ze jak ktos ma zeza to juz zostanie do konca zycia sam,tam gdzie sie pojawi milosc nie bedzie wazne czy masz zeza czy nie.Ale jak tak sie zle czujesz z ta wada to nie mozesz zrobic sobie operacji?ja mialam taka w wieku 8lat czyli 11lat temu i nie zaluje,teraz nie ma sladu po tej wadzie a

Gość zaciekawionaaaaaa
tak ale to jest tak zeby ta milosc sie zrodzila to ta druga osoba musi sie nam w jakims stopniu podobac nie moze nas od niej odrzucac. operacje mialam ale w pozniejszym wieku( rodzice nie zadbali o wczesnie lekarze okulisici odradzali straszyli komplikacjami i rodzice odpuuscili) i niestety nie dala rezultatu(ani jedna ani druga) bo po operacji widzialam podwojnie i po jakims czasie gdy mozg nie mogl sie przystosowac do podwojnego widzenia oko zaczelo na nowo uciekac do srodka

Gość zaciekawionaaaaaa
Haniie---moj zez jest bardzo widoczny jak zdejme okulary to juz wogole masakra. wyglada to oblesnie

Gość a o co chodzi z tym
powodzeniem w telewizjach informacyjnych?

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość uppppppppppppppppppppp

moja mama jak miala nascie lat zezowala na jedno oko, poszla na operacje i teraz jest okej, zero zeza. Ciekawe czy takie zabiegi sa mozliwe dla doroslych. A pytanie rzeczywiscie troche glupie, z cyklu \"mam pryszcze i nikt mnie nie kocha\".