Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zielonooka_

NAJCZULSZE MIEJSCE NA PENISIE ??

Polecane posty

Gość _zielonooka_

Ale takie mega najczulsze...I w jaki sposób je pieścić ? Tak by chłopina odleciał w niebiosa...;)

Gość abece
wędzidełko

Gość na pewno nie
wedzidelko... jak juz to dziureczka... :)

Gość AntyMuzuman
Glowka :) Glowka jest bardzo unerwiona

Zielonooka. Mógłbym Ci powiedzieć wiele o tym ale nie tutaj. Na tym forum nie da się rozmawiać. Daj mi nanmiar na siebie to możemy dużo pogadać o tych sprawach. Pozdrawiam.

Gość wędzidełko oczywiście
pieścić najlepiej językiem ;)

powiem tak, kazdy punkt jest bardzo czuly, ale to zalezy jak jest pieszczone. jak ustami, to naprawde choc troche pod innym kontem a jest wielka roznica. ja bardzo lubie lezec na plecach, kobieta tak wtedy jest ulozona, ze ma swoja glowe na moim brzuchu, tak ze widze jej wlosy:) ... cos nie do opisania...

Penis jest sam w sobie czuly, zalezy tylko od dziewczecia jak sie za niego wezmie, umnie jest w kazdym razie obwod glowki strasznie unerwiony i jak tylko go w dotknie w te miejsce obojetnie czy palcami czy jezykiem czy sie piersiami do niego tuli to zakazdym razem chcialo by mu leb rozerwac :) Tak ja mam a jak inni maja to niech sami klikna

Gość warkocz kometki
mi jak loda robi mój najlepszy kolega to jednoczesnie smyra mnie w oku saurona kciukiem który potem ssam rozkoszne zaprawde mówię wam

Ja lubię jak kobieta \"zamyka\" usta tuż za główką, wargami przyciskając \"naokoło\" penisa w tym miejscu, gdzie kończy się żołądź a zaczyna trzon. I zaczyna poruszać ustami nie w dół tylko właśnie w górę mocno naciskając cały czas na wyżej wspomniane miejsce :) A w tym samym czasie wędrując (ruchami okrężnymi i też mocno!) języczkiem po wędzidełku...A ręce na moich udach... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm