kochanie123 0 Napisano Grudzień 2, 2007 moze wiecie co moge zrobic jeszcze w takej sytuacji odrzucialam tabletki kilka dni przed okrestem i chce je znowu brac czy pierwszego dnia okresu po takim ktotkim czasie moge zaczac nowe opakowanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba ..... Napisano Grudzień 2, 2007 wziąć a nie wziąśc .... nie znamy języka polskiego ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykro mi to pisac Napisano Grudzień 2, 2007 mysle,ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanie123 0 Napisano Grudzień 2, 2007 mozesz mi pomóc a nie pouczac?? prosze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykro mi to pisac Napisano Grudzień 2, 2007 u mni w regionie mowi sie wziasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba ..... Napisano Grudzień 2, 2007 zacznij od podstawowej edukacji a później przejdź do doroślejszych spraw, nie będzisz zadawać głupich pytań, ale jeśli już koniecznie chcesz wiedzieć to zacznij od pierwszego dnia krwawienia a w jakim regionie mówi się wziąść .... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanie123 0 Napisano Grudzień 2, 2007 bardzo prosze o pomoc jezeli ktos cos wie na ten temat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanie123 0 Napisano Grudzień 2, 2007 to iwem z e od pierwszego dnia krwawiena ale czy 5 dni odstawienia tabletek to nie za wczesnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 2, 2007 zacznij, ale zabezpieczaj sie dodatkowo gumką przez pierwsze opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochanie123 0 Napisano Grudzień 2, 2007 dziekuje bardzo zapomoc....:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach