Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tableteczka_

odchyly po tabletkach

Polecane posty

Gość tableteczka_

kto ma? jak wam sie objawiaja? Ja mam straszne hustawki nastrojow, placze, kloce sie z facetem i generalnie nie jest pieknie :/

Gość ja mam tak samo
i doszłam do wniosku ze to chyba własnie po tabletkach :( ale nie chce przestac ich brac bo zaczełam je głownie brac po to zeby wyregulowac okres, zeby był mniej obfity i krótszy i zeby mi sie cera poprawiła....i niby tu jest ok ale psyche siada totaknie:(

Tez tak mam... zmienne nastroje to jest to... i zmniejszona ochota na seks. Z tym drugim da sie walczyć bo wystarczy odpowiednia zachęta :P ale te nastroje to mnie samą czasem wykańczają... usmiech, płacz, usmiech, płacz...Też nie chcę zakonczyc brania bo znacznie poprawiła mi sie cera no i jakby nie było mamy wiekszy komfort niz przy stosowaniu prezerwatyw. Ja czuje sie fizycznie bardzo dobrze... gorzej z psychika ;)

Gość ja mam tak samo
gdy stosowalismy tylko prezerwatywy miałam wieksza ochote na sex ale nie chciałam tak sama bo panicznie bałam sie ciązy...teraz wiekszy komfort ale psychika siada...

Gość tableteczka_
kurka, ale jak z tym walczyc? z tymi hustawkami? Ziolka pic na uspokojenie? :/ :( Czuje ze wylewam dziecko zkapiela, bo przez moje zmiany nastrojow przezywamy kryzys w zwiazku.. :(