Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze pomóżcie

ja niewiem co mam myslec!!!

Polecane posty

Gość Prosze pomóżcie

Prosze Was o pomoc, chodzi o to że Bardzo Kocham mojego męża jesteśmy po ślubie kilka miesiecy. Ostatnio zachowuje sie dziwnie...najpierw mówi mi że nie mam patrzec w jego telefon, pierwsza bo moze chciałby mi zrobić niespodzianke..potem patrzał w telefon ja razem z nim to niechciał wejsc w wiadomości. Kiedy wyszłam do łazienki to cofnęłam sie i spojzał sie ukradkiem w moja strone i w tel jakby cos wykasowywał. Później znowu zajzałam mu w tel. nie miał wiadomości wysłanych ale w raportach była wysłana wiadomosc do niby mezczyzny(choc mysle sobie, ,że tu kryje sie imie damskie, ale zaraz wyjasnie dlaczego.A dzis poprostu płacze cay dzien otrzymałam takiego smsa:napisałam mu ze wstałam, na to on :no to jak wstałas to dziendobry kiciu,witam cie szczerym usmiechem oraz ciepłym spojzeniem.kOCHAM CIE.Wiadomo ucieszylam sie bo dawno tak mi nie pisał.Ale zaraz przyszedł sms:poczatek ten sam jak wyzej ale bez kocham cie i dalej..ze juz dzis nic nie napisze dlatego zycze Ci miłego dnia słonko do zobaczenia wkrótce.Po czym dzwoni mi ze ten ostatni sms nie byl do mnie bo dostal go od kogos i moze to ja robie mu jaja

Gość i dalej...
wiem ze nagmatwałam ale juz naprawde brak mi słow.Potem kazalam mu zeby pokazal mi te sms y jakie dostal to wogole godzina sie roznila ok 20 min.Mysle ze klamie. A dzis chcialam nr tego jego kolegi niechcial mi dac a teraz zajzalam w tel a tego nr juz niema.

Gość czy moge jakos
dowiedziec sie o jego wyslanych wiadomosciach albo od kogo one sa.Błagam o pomoc bo juz niewiem co mam ze soba zrobic.Najlepsze jest to ze on na mnie wine zgania ze sie dziwnie zachowuje caly czas mu mowie ze mnie oklamuje , wogóle ostatnio zadko dochodzi miedzy nami do jakiej kolwiek bliskosci a jak mowie ze mam tego brak to tak jakby mial to gdzies co robic?Dziekuje jesli ktos mi pomoze!

Gość własnie
tego sie bałam co mam teraz zrobic ja go tak kocham nie sadzilam ze jest do tego zdolny

Gość co powinnam zrobić

Gość czytam i mi wstyd
bylem pare lat temu podobnym gnojkiem do Twojego meza podobnie sciemnialem scenariusz ten sam tylko nie moglem patrzec jak moja zona Cierpi i zakonczylem te sms flirty bo bardzo ją kocham

Gość a i jeszcze
jedno nie mogl by pisac do tego kogos bo wlasnie wracal do domu...

Gość Boże jak to boli
a czy jest jakos mozliwosc na to by sprawdzic bym miala pewnosc i bymu udowodnic ze klamie isc do punktu orange?czy nie udziela mi takiej informacji

Gość wie ktosprosze odpiszcie
wiem ze truje ale niewiem co mam robic

Gość spisz ten nr
i zadzwoń z zastrzeżonego powiedz że dzwonisz z punktu obsługi klienta, że coś siadło w bazie danych i że prosisz o podanie imienia nazwiska itd

Gość moge troche jasnie prosic
a moge powiedziec zeby podali mi nr tel np kilka bo on duzo dzwoni a musze miec jakies dane z dowodu...Dziekuje Bardzo naprawde Dziekuje

Gość i jeszcze po tym jak
mu powiedzialam o swoich podejzeniach to byl taki mily i mnie dotykal chcial pocalowac..ja oczywiscie sie odsuwalam

Gość jak jest mi zle
rozumiem ze niechce sie nikomu odpisywac wiecej,ale ja niemam sie komu wyplakac

Gość spisz ten nr
miałam 3,5 roku temu ten sam problem. musisz sama spisac ten nr jak będzie spał np

Gość własnie jest
problem bo on wszystkie nr wykasował:(Dziekuje ze odp.wiem co czułas niemyslalam ze mnie to spotka

Gość spisz ten nr
pewnie kasuje wiadomości więc musisz mu dać do zrozumienia że nie interesuje Cię jego telefon, graj!! Musisz być cierpliwa. Jeśli jest nieostrożny to powinno zadziałąć

Gość spisz ten nr
tak żadna nie myśli jak składa przysięgę :( a później bolało bardzo mocno. Pamiętakj tylko jedno on wyprze się wszystkiego nie daj poznać że czegoś szukasz nie daj poznać że cierpisz że nie wierzysz. To nie łatwe. Ale jeśli Cię zdemaskuje to nigdy nie dowiesz się prawdy. I zawsze będziesz myślała co to była za kobieta, co ich łączyło

Gość Nie chce Cie straszyc
ale moj narzeczony robil identycznie,chowal telefon,lazil z nim do innego pokoju,kiedys zapomnial chyba wyciszyc dzwieku smsa i w nocy przyszedl sms,obudzil sie,ale ja pierwsza chwycilam telefon a tam taka wiadomosc" Tesknie za Toba Ja I kasia" .W moment kazalam mu sie pakowac,okazalo sie,ze mial dziecko z inna,a za miesiac mial byc slub.Co za aktor,a tak go kochalam.Od tego czasu nie jestem w zwiazku,bo nie umiem zaufac faceci maja zdrade we krwi...niestety

Gość ytyghjgj
dokladnie. udawaj ze wszystko jest ok. ze mu wierzysz ze ten sms to pomyłka

Gość spisz ten nr
O LA BOGA :(:(:(

Gość Dziekuje Dziewczynki
naprawde Dziekuje.jak to czytam to az brak mi slow jak oni moga tak krzywdzic, macie racje wlasnie wzielam jego tel i zobaczylam jeden kontakt którego wczesniej nie bylo zaraz wezme inna karte i napisze sms jakby w jego imieniu Dziekuje Bardzo a czy jak zadzwonie to dostane informacje czyj to numer

Gość spisz ten nr
NIE DOSTANIESZ TAKIEJ INFORMACJI!!! SPISZ NUMER UPEWNIJ SIę CZASEM MOżE TO NIE TO

Gość spisz ten nr
tzn może pod wpływem emocji wydaje Ci się że to ten na pewno ale bądź ostrożna upewnij się

Gość kiedys odzukana przez drania
nie dostaniesz informacji czyj to nr,bo nie ujawniaja danych osobowych,to dziala tylko w druga strone,czyli jezeli ktos nie ma zastrzezonego numeru a ty podajesz nazwisko osoby i pytasz o nr Bardzo Ci wspolczuje.Wiem co przezywasz

Gość Dziekuje Wam
chociaz moglam sie Wam wypłakac ja naprawde niewiem co mam zrobic, a jesli sie okaze ze naprawde mnie zdradzil to ja chyba umre...

Gość teraz sie zastanawiem
czy zeby udawac ze wszystko jest ok to mam sie do niego polozyc...chociaz nawet niechce by mnie dotykał jak myslicie,wlasnie wyslalam sms na ten nr zobaczymy czy odp bo moze to nie ten nr. jego tel wyciszylam

Gość nie i
jeszcze znalazlam prazerwatywe w jego portfelu oj ja niewiem przeciez mamy gdzie sie kochac wiec po co mu...ale to boli niechce myslec po co mu ona

Gość ytyghjgj
nie chce Cie straszyc ale rczej jest Was troje