Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia micia

Dostałam od kolegi takiego smsa-przeczytajcie! I co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość widzisz głupoto. Sama się wkop
ałaś. Podbijasz swój topik różnymi nickami. Ale dno.

Gość ja lubie chrzanowy
nie ona pierwsza i ostatnia tu tak robi 75 % bywalcow :O

Gość barni
kicia jak nazywa sie ten gosc?

Gość taka jedna ja co wie
Chcesz wiedziec ? No to odpowiem, koleś jest prostakiem bo ma prostacki język. Nic mnie tak nie zraża do faceta jak ich prostactwo i głupota. Nawet o śmiałych fantazjach erotycznych można pisac z polotem a on jak widac nie potrafi. Pisze jak szczeniak 15stoletni a podejrzewam że jest jednak starszy. Poziom i słownictwo z zawodówki.... Nie zazdroszczę takich tępych adratorów.

nie jest żadnym prostakiem, studiuje kirunek który mało kto może i dałby rady studiować, jest na ostatnim roku więc policzcie sobie ile ma latek, aa pisze tak jak lubi, po co ma pisać z polotem wysilać się skoro to by było sztuczne, pomyślcie troche sami jak wy piszecie, zreszta ja tez nie piszę tak jak to pisuje zwykle w zyciu codziennym z wiadomych powodów!

Gość taka jedna ja co wie
Może i on studiuje....ale Ty z pewnoscią nawet nie wiesz które czasowniki piszemy rozdzielnie a które nie....

Gość zalamannaaa
I z fleksją, i ze składnią, i z interpunkcją mamy problemy. Zwykła niedouczona koza. Taka do pchania. To ją koleś pchnąć próbuje. Może on tak do niej pisze, żeby zrozumiała:)

Gość gfgdfgd
nie zaslugujesz na szacunek i milosc. Oby twoj maz przejrzal na oczy

Gość Buractwo się szerzy

alez wy wszystkie mądre, wyuczone, inteligentne itp szkoda że tylko na kafe bo w życiu pewnie zakompleksione, wstrętne paszczury, które nie maja co ze soba zrobic i mogą chociaz na kafe sie wykazać i pozazdrościc, ach jak mi was szkoda, wiem ze by sie chciało poprzytulać do fajnego męskiego ciałka!!!!!!!!

Gość zalamannaaa
A przytulaj się. Nie zmienia to faktu, żeś głąb, nieuk i niedorozwój. Może się chociaż pieprzysz dobrze. Kto wie. Ponoć każdy ma jakiś talent...

Gość Buractwo się szerzy
:-)

Gość Buractwo się szerzy
Masz rację kochanie: wszystkie jesteś my brzydkie i przegrałysmy życie. Dodatkowo żal nam dupę ściska ze nie mamy adoratorów-żuli z zawodówki.

tym co napisałaś potwierdziłaś to co ja napisałam wyzej, a tymbardziej skoro załamana jesteś. pewnie koleś cie w tyłek kopnął, a głąb i nieuk to może z Ciebie, skoro nie znasz człowieka to jak możesz tak pisać!?

ja jestem zadowolona i szczęśliwa ale widaćże każda która tu pisze jest przegrana i nieszczęśliwa, ato dlatego ze wszystkie zazdroszcza i sie rzucaja na mnie jak sepy, bo was to tak boli, temat nie dotyczy zadnej z was bezposrednio ale kazda z was czuje się jakby ktoś jej noż w serce wbił!

Gość zalamannaaa
Przedstawiłaś się tym topikiem i jego zawartością. Nick nie jest mój. Można powiedzieć, że pożyczyłam. A powody załamania bywają różne mój niedouczony matołku. Chociażby taka ziarnica złośliwa, białaczka, śmierć bliskiej osoby, ale tobie widzę w głowie tylko kuśka, to i z facetem skojarzyć ci się musiało. A i miejsca na jakiekolwiek inne myśli brakło.

Gość zalamannaaa
Jak melodramatycznie. Dziecko, obciągaj żulom, pieprz się z każdym, kto ci powie, że ładna dupa jesteś - akuratna do ruchania. Będziemy piszczeć i turlać się po podłodze. jak myślisz, z zazdrości, czy ze śmiechu?

skoro ty myślisz o czymś innym to poco tu zaglądasz i się wypowiadzsz i jeszcze raz przeczytaj post wyżej, bo mimo wszystko myslę wiele masz wspólnego z tym co napisałam!

Gość gfgdfgd
Wiesz co, kazda normalna kobieta obrazilaby sie na faceta, ktory jej takie cos wyznaje. A Ty wrecz przeciwie, cieszysz sie z tego. Nie wiem, moze takie SMS-y podnosza Twoja samoocene, ale nie zmienia to faktu, ze jest to zalosne.

Gość Okazja
Dama damą a ty jesteś cichodajką i na dodatek puszczasz się z menelstwem:O

rozbawił mnie ten topik :D ludzie którzy piszą SWOJE ZDANIE nt takiej sytacji negując ją (ja też negują) przez autorkę są z miejsca okreslani jako przegrńcy czy zazdrosnicy ;) a czego tu zazrościć? nieudanego związku czy braku jakichkolwiek zasad moralnych? pomijam głupotę. btw. to wygląda raczej na PROWOKOCJA. nie wierzę aby jakakolwiek ceniąca się kobieta kupowała takie prostackie teksty i z takim zacięciem się broniła

Gość Buractwo się szerzy
Bawi nas dylematy kobiet o Twojej mentaloności. Sama piszesz że masz ponoc męża a potem wpisujesz treśc wiadomosci od jakiegoś gacha i pytasz się na forumie co on miał na myśli i co powinnaś zrobic..... Ktoś mądry albo by nie zdradzał z kimś pokroju tego kolesia albo by nie tworzył z tego powodu topicu na forum. Mężowi już obiad naszykowałaś ? Dzieci same przed tv ? Może zajmij się czymś pożytecznym zamiast w kompie siedziec i rozmyślac o penisie kolegi.

Wiesz kicia, powtórzę to: GŁUPIA CIPA JESTEŚ. Pusta prostaczka bo każda normalna szanująca się dziewczyna zakończyłaby znajomość z imbecylem granatem od pługa oderwanym który ubrać w czułe słowa nie potrafi postej myśli.

Gość smekta
To równie debilne jak laski, które się chwalą, że je ktoś z kurwą pomylił. Ta sama klasa:O

Gość obserwujaca
hahaha tak sobie czytam i widze ze te wypowiedzi to wcale nie takich porzadnych zonek tylko zawistnych ,zazdrosnych , sfrustrowanych .paskudnych i nie sypiajacych juz ze swoimi mezami bab:):):):) siedza na necie i krew je zalewa ze do nich takie smsy nie przychodzą:):):)

Gość obserwujaca
Ja np. rozkladam nogi przed kazdym facetem, ktory wysle do mnie pikantnego smsa :) oczywiscie, o ile znam nadawce..

Gość obserwujaca
Jeśli nadawcy nie znam, rozkładam nogi przed pierwszymi trzema przechodniami. Dodam, że znowu podbiłam swój topik pod innym nickiem. Taki już mam kurewski charakter:)

drogie kolezanki chyba sie pomylilyscie :O cnotki niewydymki czyli cichodajki produkuja sie na innym topiku :P i tam mozecie sobie spokojnie podyskutowac o swoich zelaznych zasadach moralnych i niezwykle udanym pozyciu malzenskim, w ktorym absolutnie nie ma miejsca nawet na.........wyuzdane esy, niestety :O a ten drugi sms ............chyba sie zaczerwienilam ;) :D :D

Gość ty się czerwienisz
na widok męskiego palca wskazującego