Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta.p

moj maz jest zazdrosny o dziecko...

Polecane posty

Gość kobieta.p

stal sie zlosliwy w stosunku do mnie, nie do zniesienia!!ciagle wszystko robie zle, a kiedy probuje zachecic go do opieki nad malym tlumaczy sie zmeczeniem, badz robi to krotko i szybko sie nudzi, wiem ze kocha nas bardzo mocno, ale ostatnio wspominalismy dawne czasy, kiedy nie bylo jeszcze naszego aniolka i stwierdzilismy ze swiat przewrocil sie nam do gory nogami, bardzo malo czasu mamy dla siebie, powiedzial ze kiedy probuje do mnie podejsc to go odpycham, krytykuje.Zawsze mnie wola i probuje czyms zainteresowac wlasnie wtedy kiedy maly placze, albo sie z nim bawie, moj maz zachowuje sie jak duze dziecko, a jego zlosliwosc i krzywe teksty pod moim adresem strasznie mnie smuca i doprowadzaja do malej depresji, oddalamy sie od siebie.... Pomozcie, jak to zmienic, co robic...kto mial podobnie???

Gość przewrazliwiona jestes

Gość kobieta.p
moze troche, ale on naprawde stal sie dla mnie chamski :( Momentami wydaje mi sie ze ucieka odemnie, gadalismy o tym ale nic konkretnego z tego nie wyszlo, spac pokluceni poszlismy bo awanture mi zrobil ze rano wstac musial bo maly nie chcial juz spac, a niby dlaczego ja musze wstawac a on moze sie wyspac, ze brzydko sie odzywam, ze kupilam niepotrzebnie nowa posciel, ze go ignoruje(a w tym czasie maly plakal)ze idzie spac bo zmeczony kiedy mielismy czas na film-jak zawsze zreszta, czepia sie o byle co, o byle co!!!

Gość slawko
moje malzenstwo rozpadlo sie po czesci przez dziecko zona nigdy mnie nie kochala a gdy urodzilo sie dziecko stalo sie najwazniejsza osoba przez to stalem sie nie dobry a bedac niedobrym zona jeszcze bardziej oddalala sie ode mnie. pamietaj ze to maz byl pierwszy i juz przez to powinien byc najwazniejszy.jesli dziecko cie wola i maz ty idziesz do meza . jesli tak nie zrobisz zaburzysz chierarchie.wyobraz sobie ze w pracy przychodzi nowa kolezanka i dostaje wieksza pensje a kierowniczka kaze zrobic jej kawe

Gość do slawko
ale Ty slawko glupi jestes Twoja zona dobrze zrobila ze kopnela w dupe takiego glupka

Gość zgadam sie z powyzszym
brak slow.. jaka hierarchie ?hierarchie to mozesz ustalac z psem a nie z zona idioto !

Gość slawko
nazywajac kogos glupkiem czy idiota wystawiasz swiadectwo sobie i sam czy tez sama sie zeszmacilas. najlepiej na powitanie dnia walnij sobie baranka

Gość ale ..........
wkurwiasz ludzi slawko...hierarchia..cha cha...

Gość slawko
dn ale. pisz na temat a takiego slownictwa uzywaj w swoim srodowisku z ktorego pochodzisz .smiejesz sie z chiearchi czy dlatego ze sam jestes na samym dole. czy ty rzadziles rodzicami czy ty mowiles w szkole nauczycielom comaja robic .czy to normalne ze dyrektor kaze spszatac nauczycielce a sam robi kawe woznej .kazdy swego pana ma chyb ze jestes chory psychicznie wtedy mozesz nie byc tego swiadomy co nie zmienia faktu ze itak masz swojego pana i w zolu nie bedziesz rzadzil

hierarhia :D boki zrywać trzevba byc durniem by być zazdrosnym o takiego małego człowieka który tylko lezy co za brednie mąż woła kolacje by zrobić i dziedziuś woła jeść i co niech sie maly drze mąż głodny a niech choć raz zrobi sobie jesc sam nic mu sie nie stanie

Gość kobieta.p
slawko ale jak to zrobic kiedy maly naprawde placze bo jest glodny albo mokry?nie moge go tak przeciez zostawic i leciec do meza, szkoda malego,a z ta hierarhia masz racje. A powiedziales kiedys o tym zonie ze jestes o dziecko zazdrosny??

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
A ja mam to z pewną małoznaną aktorką o złej reputacji- utrzymanka bogatego meza przez 7 lat. Jets bardzo zazdrosna ze On kocha mnie nie ją. bez bogacza meza ona czuje sie nikim-ab. Co z taką suką zrobic?:P

Gość slawko
myszko glupio napisac to i duren potrafi lepiej bys cos poradzila . jesli problem nie dotyczy ciebie tn nie znaczy ze go nie ma.przeczytaj ksiazke ,,na srebrnym globie'' gdzie jeden z astronautow msci sie na niewinnym dziecku.faworyzowanie jednego czlonka rodziny zespolu powoduje poczucie krzywdy i nienawisc do tego czlowieka.w mediach slychac o zabojstwach takich osob tylko dlatego ze byly bardziej kochane.przyklad z bibli sw.jozef ktory cudem przezyl

Gość slawko
kobieto p ja powiedzialem ze chce byc traktowany tak samo ani lepiej ani gorzej .jak ja plakalem to powedzia zebym sie leczyl ze jestem glupi a we mnie po kilku godzinach placzu narastala agresja i zaczalem tluc talerze a wystarczylo podejsc do mnie i zapytac sie co sie stalo. spruboj powiedziec mezowi ze jest dla ciebie wazny a przede wszystkim pokaz mu swoim zachowaniem. mnie na przyklad wystarczylo by sie spytac czy moze dac najpierw jesc dziecku a czekal bym spokojnie caly dzien

Gość kobieta.p
slawko nie przejmuje sie tymi komentarzami, sa kretynskie. Bardzo cenne sa dla mnie twoje rady, zawsze to lepiej kiedy z perspektywy innego mezczyzny sie na to patrzy. Jak pokazac swoim zachowaniem ze mi na nim bardzo zalezy??wydaje mi sei ze pokazuje mu to , jak tylko potrafie :( Rany z tymi tekstami twojej zony to jak u mnie, tez tak mu mowie, bo nienormalne mi sie wydawalo to jego ciagle narzekanie, ze to zle, to niedobrze, ze jestem taka czy siaka, chodzil jak pies z tylu i marudzil, jak nienormalny!!

Gość kobieta.p
slawko jestes jeszcze?

czasem emzczyzni sa jak male dzieci, mysle ze on otrzebuje tego zebys zajela sie tez nim, kocha ciebie, dziecko tylko byl przyzwyczajony ze zawsze byl tylko on a teraz musisz rozdzielic ten czas na dwoje, jak masz mozliwosc daj dziecko an kilka godzin do babci, spedzcie troszke czasu razem, i pokazuj mu ze go kochasz,intersuje sie tym co robi, chwal go, niech poczuje sie znowu jak maly chlopiec

co mam ci radzic idz sie lecz dziecko malenkie jest ważne i to maż ja piwinien wspierac że daje rade mozna powiedziec 24 h przy dziecku ale autorka pisze wyraznie mąż próbuje ją czyms zaintresować kiedy maluszek płacze lub sie z nim bawi czyli cos nie tak z facetem nie mogą sie razem bawic z dzieckiem ???? moj maż sie bał troche synka że zrobi krzywde ja mu powiedzial ide na zakupy zajmji sie małym dałm instrukcje i posżłam wpradzie na 30 min ale maz dzielnie sie zają szkrabem i nie ma problemu moze zostaw go z dzieckiem niech zobaczy jak to cieżko sie zjaąc ja też daje mamie synka by wyjsc z męzem do kina ale sa takie dni ze nigdzie nie wychodzimy i zajmujemy sie małym razem albo na zmiane

Gość slawko
Nie ożenie się więcej bo wy baby nie wiecie gdzie wasze miejsce. Macie gotowac, sprzątac, dawac tyłka i w ogóle SŁUCHAC PANA !!!

Gość myszszyjka
jestes jebniety wez se psa tresuj a nie kobiete

Gość co to jest bydel
???????? :P

Gość slawko
bydel to kobita co podskakuje jak koza

Gość slawko
myszko a z czego ty mi sie kazesz leczyc z pragnienia milosci. ja bylem u psychiatry bo zona mnie tam wyslala lekarka po godzinie powiedziala ze nic nie poradzi bo zony na recepte nie wypisze .w pracy z racji wykonywanego zawodu jestem okresowo badany przez psychologa (2 godziny sie schodzi) a tobie radze takie uwagi powiedz swojemu przelozonemu a dostaniesz nagrode ze sie zdziwisz

Gość slawko
kobieto p myslalem ze problem da sie latwo rozwiazac bo patrzylem z mojego punktu widzenia ale gdy przeczyjalem komentarze na tym forum to rece mi opadly bo jesli trafisz na jakiegos oszoloma to jest ciezko. probuj okazywac mezowi ze jest wazniejszy od dziecka nawet gdybys bardziej kochala dziecko bo krzywdzac meza skrzywdzisz siebie i dziecko.i nie zniechecaj sie tylko probuj .kto sie nie zalamuje i probuje osiaga lepsze wyniki od lepiej uzdolnionego.zycze powodzenia

Sławko - chyba ci odbiło. Jak mąż może być ważniejszy niż dziecko?