Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROSOMACZEK

czy rzeczywiscie ja obrazilem i czy ona ma powod do focha ?

Polecane posty

Gość ROSOMACZEK

siedze sobie w pracy i byl u mnie wspolpracownik, rozmawialismy na tematy sluzbowe ktore sa bardzo wazne gdy zadzwonila do mnie moja dziewczyna. na poczatek nie odebralem bo nie moglem, zadzwonilem do niej po 5 minutach jak skonczylem z nim rozmawiac wtedy rozmowa z nia byla oschla ona powiedziala ze "ja jej nie szanuje ze nie chce z nia rozmawiac, ze jak jestem zajety to nie bedzie mi przeszkadzac pa" jak jej wytlumaczylem ze bylem zajety to powiedziala mi OK NIE BEDE CI WIECEJ PRZESZKADZAC i jak z nia dalej rozmawialem wyczuwalem w jej glosie focha choc wg niej oczywiscie nic sie nie stalo. jak skonczylem z nia rozmawiac, przeprosilem ja w sms ( w sumie nie wiem za co bo nie widze powodu ) ona mi nie odpisala a teraz wogole sie do mnie nie odzywa CO JA ZROBILEM NIE TAK ? DLACZEGO ONA TAK SIE ZACHOWUJE ?

Gość połowę powiadasz
bo ma problem z samooceną :classic_cool:

Gość żyletkowa madrygalistka
FOCHÓW FOCHÓW FOCHÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są fochy nie ma focha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

ona strzela focha :O ty jesteś w pracy i ona ma to szanować a pogadać można w wolnej chwili albo po pracy

Gość Miss pottter
ja bym zrobila to samo na jej miejscu. bylo odebrac telefon przy tym kolesiu i poinformowac ja ze za chwilke do niej zadzwonisz. a ty nie raczyles nawet odebrac (nie sadze ze ta twoja rozmowa byla az tak wazna, zeby nie odbierac od swojej dziewczyny tel) poprostu olales ja i ona ma prawo sie gniewac. logiczne - co nie? masz nauczke na nastepny raz.

Gość zazdrosna po prostu
ze to nie ona byla najwazniejsza

Gość przecież oddzwonił odrazu
bez pezsady jest w pracy i ma obowiązki a rozmowy prywatne odkłada się na bok

Gość Lapinkulta
kurde ale panna, masz pecha albo ja nauczysz teraz albo do konca bedziesz miec przechalapane... a te co sie wypowiadaja ze dziewczyna dobrze postapila - czy wam na mozg siadlo facet jest w pracy!!!!!!!!!!!!!!!! W PRACY tam sie pracuje a nie czeka na telefony od dziewczyn

Gość Lapinkulta
kurde ale panna, masz pecha albo ja nauczysz teraz albo do konca bedziesz miec przechalapane... a te co sie wypowiadaja ze dziewczyna dobrze postapila - czy wam na mozg siadlo facet jest w pracy!!!!!!!!!!!!!!!! W PRACY tam sie pracuje a nie czeka na telefony od dziewczyn

skoro ona nie potrafi zrozumiec ze praca jest wazna -to jej problem;-) z jej strony bylo,,nietaktem\'\'dzwonic w godzinach pracy;-)

Gość miss poter
to o miss potter było

telefonu odbierać nie musiałeś bo mogłeś zwyczajnie wyjść z pokoju i go zostawić na biurku :O a laska faktycznie albo ma niską samoocenę albo uważa się za pępek świata

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
03.12] 12:21 racja, tego wymaga kultura:) a co dopiero wstosunku do Ukochanej:)

Gość ROSOMACZEK
mowila mi ze ja bylem nie mily, ona dzwonila do mnie i ja powinienem sie cieszyc ze dzwoni a ja nie odebralem :-o i teraz jak z nia rozmawiam to ma zepsuty humor - widac ze ma focha co zrobic - jak ja przekonac zeby zle o mnie nie myslala ? ja chyba nic zlego nie zrobilem ?

Ło matko... Współczuję kobiety. Powinna być wyrozumiała w stosunku do Twoich spraw zawodowych. Ale skoro trzeba być wyrozumiałym, może miała zły humor, bo ktoś wcześniej ją olał i teraz czuje się olewana przez cały świat. Daj jej trochę czasu na uspokojenie i wieczorem odwiedź ją z bukiecikiem kwiatów, przytul i porozmawiaj. Ale jeżeli robi tak częściej to raczej uciekaj ;)

Gość miss poter
kultura!!!! jaka kul;tura prywatny telefon w pracy odbierać przy współpracowniku no nie dziwie się, ze Doda ma tylu fanów :O

Gość una una ja ja
Odpowiem jako baba. Ona niesłusznie ma focha. Jesteś w pracy i równie dobrze mogłeś gadać z szefem w tym momencie. NIe wyobrażam sobie większego nietaktu wobec rozmówcy w pracy, gdybys odebrał telefon nawet powiedzieć, ze niemożesz rozmawiać i że oddzwonisz. To jest brak szacunku dla współpracownika. I ona nie ma racji ! NIe powinna się gniewać. Na twoim miejscu to ja powiedziałabym jej, ze jesli nie rozumie pewnych rzeczy, to jest najwyraźniej niezbyt dojrzała. Ile lat ma ta panna?

\"i ja powinienem sie cieszyc ze dzwoni\" i merdać z radości ogonkiem :D to może ustalcie np. że jak chce pogadać to ci puszcza krótkiego i jak masz wolną chwilę oddzwaniasz? a ona pracuje tak na marginesie?

Gość ROSOMACZEK
jej chodzilo o to ze jak oddzwonilem do niej to powiedzialem CZESC KOCHANIE, CO SIE STALO ? miala wrocic z miasta pozniej i zdziwilem sie tylko dlaczego jest wczesniej. no i to wg niej ja jestem winny jej humoru przeprosilem ja ze tak sie odezwalem bo na prawde bylem zajety w pracy a wiadomo jak to jest jak sie ma glowe zaprzatana czyms innym. no i do chwili obecnej ma focha - wyczuwam to w jej tonie glosu

Gość Lapinkulta
tylko zadnych kwiatkow cukierkow itp.... to Ty powinienes miec focha nie ona, jak mnie wkurzaja takie babki... a biedni faceci sie z nimi musza meczyc.... olej to i po prostu udawaj ze nic sie nie stalo, kolejna tak a sytuacja - pogadaj jak nic nie da to chyba sie trzeba powaznie zastanowic...

Gość ojjjjjjjjjjj
a moze po prostu w złym nastroju była, przejdzie jej..a Ty sie nie zamartwiaj i nie mysl o tym, nie miała powodu by się obrażać ale może iine sprawy ja wkurzyły a ty ja dobiłeś!

Gość una una ja ja
Dodam tylko, ze przestań chłopie szukac sposobu przekonywania jej zeby się nie gniewała. Chyba że jestes uległy (żeby nie powiedzieć pod pantofelkiem). Ja na twoim miejscu wytłumaczyłabym jej, ze jej fochy to dziecinada, ze owszem - cieszysz się z jej telefonów, ale do cholery jak jestes w pracy to niech se daruje w ogóle telefonowanie, chyba, ze coś bardzo waznego. Równie dobrze mogła napisac sms, czy mozesz rozmawiać ... wszystko byłoby jasne, a nie teraz fochy strzelać. I jeszcze jedno - nie wiem za co ty ja przeprosiłeś ... kurna, ona powinna przeprosić ze telefon nie w porę i za te fochy!

Gość magdalena k.
ROSOMACZEK-wiesz co,ale przegiales-zeby na forum wypisywac takie rzeczy?Nic nie rozumiesz kompletnie,czepiasz sie do mnie,wiesz co -przykro mi,ale nie bede na forum wypisywac tego co czuje...

Gość JHFSAFHIAuefhviaufvh
AUTOR TEKSTU-SKAD JESTES? MIALAM PODOBNA SCYSJE DZISIAJ ZE SWOIM FACETEM.

Gość JHFSAFHIAuefhviaufvh
powiedz tylko jak ona ma na imie?to mi wystarczy

Gość Lapinkulta
dziewczyno jezeli naprawde strzelasz focha w takiej sytuacji to wez sie lepiej porzadnie nad soba zastanow....

Jeszcze tą idiotkę przepraszasz smsami? Pogięło Cię gościu?

Gość Lapinkulta
ROSOMACZEK - uciekaj poki mozesz :D A do dziewczyny - jeszcze pesel podaj niech cala polska wie :P