Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palineczkaq

kocie menu-dobre?

Polecane posty

Gość palineczkaq

moj kot ma w misce dzisiaj sucha karme, w drugiej misce miesko z gotowanego kurczaka, w trzeciej wode i w czwartej mleko od rana lezy i nic nie tkna, natomiast chodzi za mna i sie lasi gdy stoje przy lodowce bo chce jesc wiem, ze chce karme z puszki bo tylko to wlasciwie je, ale chce go tego oduczyc czy takie jedzenie jakie ma teraz jest odpowiednie czy ma prawo wymagac czegos innego?

zależy jaką karmę aaa mleka nie dawaj w ogóle, srake bedzie miał

Gość niektóre kociaki
są wybredne i nie idzie ich przestawic z gotowej karmy na domowe jedzenie możesz spróbowac mieszac karme z ryżem albo z jakimś gotowanym mięskiem, może z czasem sie przyzwyczai, chociaż wątpię nasz 11 letni kot od małego kociaka żywi się wyłącznie karmą Kittekat i nie tknie nic innego, jelsi nie dostanie swojej ulubionej karmy to po prostu chodzi głodny

czy słowo sraka to coś złego? :P a tak na poważnie, to jest specjalne mleko dla kotów. tego zwykłego dostępnego w sklepach nie powinny pić

Gość palineczkaq
nigdy nie mial biegunki po mleku karme sucha je kitikat, bo innych nie lubi, dawalam mu royal i purine ale nie smakuje mu czyli nie powinnam go odzwyczajac od karmy w puszce?

kitekat i whiskas to syf, no ale skoro tylko to je, to niech je, byleby jadł cokolwiek :o

moja babcia ma 7 kotow i wszystkie popijaja mleko prosto od krowy i sa zdrowe jaK rydze ............tylko koty miastowe takie szlachetne co mleka nie pija

whiskas czy kitekat uzalezniaja koty na maxa wiec nie dziw sie ze nic nie chce tknac :) ale jest na to rada kup mu serce takie surowe i pokroj na male kawaleczki zobaczysz jak bedzie wsuwal

Gość palineczkaq
a jakie serca drobiowe czy wiepszowe?gotowane czy surowe?

Gość buauhahahahahahahaaaaaaaaaaa
wieprzowe to rok bedzie zarł i nie zeżre

Gość palineczkaq
czyli drobiowe tak?ale mam je ugotowac czy surowe?bo kiedys mu gotowalam i nie chial

Gość lalalallaljx
A moj kto wody nie tknie za to mleka pije tyle ze nie nadazam kupowac, moj poprzedni kotek odwrotnie mleka nie lubil a wode pil i jak tu takiemu dogodzic???? Dokarmiam jeszcze 2 dzikie koty- te to zjedza wszystko nawet chleb byle byl mokry i choc troche pachnial miesem...

Gość diunka
moj kocur ma 16 lat i jest w swietnej formie, cale zycie jadl kitti kat i whiskas + 2-3 razy w tyg. surowe mieso i woda, zadnego mleka i zadnego gotowanego miesa. aha sieje mu tez owies albo trawe, zeby kwiatkow nie obgryzal.

Gość lalalallaljx
A ja mam inne pytanie moj kot robi do kuwety ale nie tylko bo zrobil sobie tez kuwete z doniczek no i sra do kwiatkow jak go tego oduczyc????

Gość wyściel doniczki
folią aluminiową

mój whiskasa ani kitekata nie tknie. suche je royal canin a saszetki hill\'s. czasem skubnie shebe ew. jak jest baaaardzo głodny to zje perfect fit pije wode, mleka mu nie daję. jest zdrowy, ma piękną sierść i ma mnóstwo energii

Gość lalalallaljx
A moze ktos mi odp na pytanie dlaczego mojemu kotu smierdzi z pyska skoro jest mlody ma dopiero pol roku... jest zdrowy

Gość lalalallaljx
upupup

lalalallaljx Hehehe, a powąchaj kota z odwrotnej strony, pewnie śmierdzi tak samo:-) Kot poprostu językiem myje swój \"rewers\"

Gość kociara2
Ty jak nie myjesz zębów to też masz zapaszek z paszczy to co się dziwisz. Kot ma po prostu kamień na zębach to i mu wali z paszczy. Zazwyczaj kamień usuwa sie u weta, ale nie powiem by koty lubiły taką \"kosmetykę\". Mojemu dali radę dopiero przy narkozie a jeszcze walczył i fuczał na nich....

Gość palineczkaq
to jak w koncu z tymi sercami?z czego maja byc i czy podawac surowe czy gotowane?

kociaro kot ma pół roku i kamień na zębach? zlituj się