Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutia

Problem z plombą, jestem zła.

Polecane posty

Gość kutia

Niedawno ukruszyła mi się jedynka, poszłam do młodej pani stomatolog, prywatnie oczywiście, któras założyła mi plombę, sprawnie, szybko . bezboleśnie, za 70 zl. I co? Otóż to że owa plomba rózni się od pozotsałych zębów kolorem co najmniej o dwa tony! Jednym słowem widac różnicę! Jestem przygnębiona, nie moge na siebie patrzeć... róznica może nie jest kolosalna, ale ja ją widzę, i nienawidzę tego zęba! A jeszcze bardziej pani stomatolog, która młoda , powinna mi wsadzić coś porządnego, zwłąszcza że wzięl aza to kasę. Pomózcie, co robić>???/ Ni e umiem się wykłócać! poza tym gdybym się wykłociła to honor nie pozwalałby mi już się oddac w jej ręce! Jestem w głupiej sutuacji, a przede wszystkim źle się czuje po usłudze, o! Tyle. co radzicie?

Gość kutia
please

poszlabym do niej i nie wyklocala sie tylko powiedziala ze chce reklamowac usluge bo plomba rozni sie znaczaco kolrem od koloru zeba a to w koncu \"jedynka\"

i dziwie sie, ze nie pokazala Ci od razu lusterka - moj dentysta daje mi do reki lusterko i mowi zebym obejrzala czy mam jakeis uwagi