Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margo098

Jak go zdobyc? Ciezki typ

Polecane posty

Niedawno dzieki mojemu kumplowi poznalam jego najlepszego przyjaciela. Jak tylko go zobaczylam, zrobilo mi sie goraco i serce zabilo mocniej, mimo, iz nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia:) wymienilismy sie po dwoch dniach numerami telefonu i kontakt jakby sie urwal mimo, ze super nam sie gadalo...Wciaz o nim mysle, jest tylko jeden maly problem- facet kocha imprezy, towarzystwo kobiet, pozornie nie zalezy mu na niczym- jak zainteresowac soba taki typ faceta?

sama/sam jestes pustakiem, skoro nie doczytujesz postow, a zaledwie ich poczatek. Napisalam, ze super nam sie gadalo, co do wygladu nie jest jakims przystojniakiem, ale ma w sobie to\" cos\"

Gość a moze..................
Twoj przyjaciel sie Toba interesuje co ten drugi dostal rozkaz odwrotu :)

sam jesteś pustakiem Faith........ wygląd się liczy i pierwsze wrażenie ty to pewnie za tymi najbrzydszymi się oglądasz !

no wlasnie w tym tez jest problem, ze ten moj kumpel kiedys powiedzial mi, ze bardzo mu sie podobam, no ale...Jest fajnym facetem, ale po prostu nie ma tego czegos, o czym pisalam wczesniej- nie ma miedzy nami tej chemii;) no i dopiero teraz poznalam jego najlepszego kumpla- gdybym wiedziala, ze tak na mnie zadziala, ehhhh...

piate kolo- dokladnie, pierwsze wrazenie. kazdy z nas zapewne spotkal kiedys w swoim zyciu taka osobe, na ktorej widok po prostu oniemial i nie mogl przestac o niej myslec. zazwyczaj zwracamy uwage na jakas pierdole- mnie urzekl jego usmiech , oczy i...fryzura ;) no, ale chyba u takiego faceta nie mam szans-nie jestem jakas przesadna imprezowiczka, nie zlewam wszystkiego, staram sie byc odpowiedzialna, no a on....dwa inne swiaty:(

Gość lucky strike////...//
bo nie masz pięknej fryzury i jesteś ćwokiem

Gość faith to ćwok olać go

Gość ten znowu swoje
bo wieje od Ciebie pesymizmem na 300metrów :P