Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitka91

Pomóżcie pogrążyć chama.

Polecane posty

Gość gitka91

Sprawa przedstawia się następująco. Jest w mojej klasie (1 LO) taki chłopak co ma na imię Krystian. Kiedyś zaczął zarywać do mnie i dałam mu kosza bo jednym słowem jest BEZNADZIEJNY! Potem namącił w głowie mojej przyjaciółce i tak po prostu ją zostawił. Ona jest ślepa i cały czas chciałaby żeby z nią był. A on się nią bawi i zarywa do innych dziewczyn. Chciałybyśmy we dwie się na nim zemścić. ALe tak porządnie. Prosimy Was o szybką pomoc ponieważ trzeba go nauczyć dobrego wychowania. Każda metoda zemsty (nawet ta najgorsza) bardzo mile widziana. POMOCY!!!!!!

Gość do lekcji gówniaro

Gość sama chodze do 2 LO
i wiem cos o tym.. ale dorujcie sobie... ten typ tak ma ;/ wg mnie to znaczy ze nie dorosl,nie wie co jest wazne .. woli sie bawic a stalego zwiazku sie boi. i to jest nie bardziej dziecinne niz wasz pomysł. olejcie,nie odpisujcie.... niech Twoja kolezanka zacznie go maxymalnie olewac to sie zdziwi chlopak... to ich bardziej kreci niz nachalnosc

Gość hmm131234111
cham cham i jeszcze raz cham co za cham ! moge pomoc ze strony informatycznej, upublicznijmy jego dysk twardy i wszystkie archiwalne wiadomosci zdjecia itp na tym forum !!! co ty na to ?