Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swieza mama z UK

Pielegnacja skory noworodka, problemy wychowawcze w polaczeniu z zyciem w UK

Polecane posty

Gość Swieza mama z UK

Witam Zalozylam ten topic poniewaz chce poruszyc na nim problemy zwiazane z wychowaniem i pielegnacja noworodka na obczyznie mysle ze bedzie on przydatny nie tylko mnie ale i Wam zycie w obcym kraju nie jest prosta sprawa z dala od bliskich szczegolnie wtedy gdy ma sie dziecko Mam nadzieje ze wspolnie damy rade wiec zapraszam do pisania i kontynuowania tematu pozdrawiam 🌻

witam,swieza mamo masz racje zycie tu nie jest proste,ja mam 2 dzieci 2 chlopcow,5 lat i 2-gi niecale 3 mce:))nie jest latwo jak maz caly dzien w pracy a ja mam na karku wszystko,zaprowadzic starszego do szkoly,odebrac,zrobic zakupy,i posprzatac-boze prawdziwa kurA domowa,czasami mam dosc wszystkiego i siadam i rycze.to chyba jakas burza hormonalna jeszcze po porodzie tak sobie to tlumacze.ale dosyc tych smutkow,mysle ze bedzie to ciekawy topik.pozdrawiam .

Gość ojjj ludzie
brzmi jak temat pracy magisterskiej

Gość taaa a w RP tojest inaczej
co za głupoty :O wszędzie są takie same problemy nie mieszkacie w buszu żeby doświadczać aż takich różnic cywilizacyjnych

czesc wam!!!! Fajnie ze ktos zalozyl ten topik bardzo chetnie bede czytac co piszecie i rowniez moze ja bede mogla komus cos doradzic.

Gość Swieza mama z UK
Czesc dziewczyny bardzo mnie cieszy ze ktos tu zajrzal 🌻 WITAM WAS BARDZO SERDECZNIE😘 A teraz mam prosbe do NIEZAINTERESOWANYCH TEMATEM TOPICU! Ten topic jest stworzony dla matek z mysla o dzieciach ktore tak jak ja opuscily kraj i borykaja sie z trudnosciami zycia codziennego w UK wiec jesli nie jestes jedna z nich prosze nie wprowadzaj zamieszania bo na Twoje zaczepki nie odpowie zadna z nas a po co psuc sobie humor nawzajem mam nadzieje ze pozytywnie ustosunkujecie sie do mojej prosby Co do tematu topicu mysle ze nowo przybylym sie podoba a to jest najwazniejsze 🌻 A teraz pytanie Dziewczyny czy znacie jakies godne polecenia kosmetyki na atopowe zapalenie skory? Z gory dzieki za odpowiedz i zapraszam do pisania 🌻

Mamo na atopowe zap.skory mysle ze oilatum byl by odpowiedni musisz sprobowac moj starszy syn tez mial jak byl maly i wlasnie tych kosmetykow uzywalam.teraz juz jest ok.przyznam ze jest ciezkie do wyleczenia....ale z czasem wszystko zginie,b.duzo dzieci malych ma jakies problemy ze skora a wlasciwie to chyba prawie wszystkie cos tam gdzies maja,jak nie na buzce na cialku,niestety skorka wrazliwa ale z czasem mija.

Magdzior stosowałam Oilatum mydełko, płyn do kąpieli a ostatnio dokupiłam krem bo Mała wyglądała tragicznie :( miała cala szyje w takich jakby zmarszczkach czerwona i do tego z krostkami na rączce miała jakby plamę po poparzeniu takie suche czerwone miejsce ten krem bardzo pomógł ale tylko zaleczył a nie zlikwidował problem wiec szukam czegoś co dałoby długotrwale efekty Pozdrawiam

Laboszku może masz racje ze skora musi się przyzwyczaić ale wiem ze Małą swędzi bo odwraca główkę do poduszki i próbuje się drapać albo jak trzymam ja na ramieniu to szoruje twarzą o podkoszulkę :( AZS nikt nie potwierdził medycznie ale wszystko na to wskazuje te czerwone suche \"placki\" na skórze, swędzenie, gorączka skory :( tym bardziej myślę ze to AZS ze emolienty pomagają (na krotko) a np nadmanganian potasu podrażnia jeszcze bardziej :( I już nie wiem co robić😠

Świeża Mamo z Uk :D Moja córa ma alergie skórną ,ale ma już 8 lat. Bylam jednak z tym tutaj w gp i doastalam krem na co dzien, mysle że tym bardZiej ty z malutka powinnas iść na wizyte i testy - powiedz jak bardzo jej to przeszkadza. Potem mała bedzie nerwowa i szkoda dzidziula 🌻 Zyczę powodzenia na topicu,a pomaranczką sie nie przejmuj, ona lubi mieszac :) :P Jest świetna, mysli ze komus to przeszkadza albo ze to cokolwiek zmieni,ale jak lubi troche porozrabiac to dajmy jej szanse ;) Pozdrowionka jeszcze raz :)

Gość buhahaha
jestescie beznamietne w swoich wypowiedziach ze hej az zal czytac nie mowiac juz o bledach jakie robicie poleczki dziweczki co wyzej sr*acie niz d*upe macie bo pare groszy wam do rekawka wpadlo zal mi was a jednoczesnie smiech mnie ogarnia jak sobie wyobrazam was jezdzace na szmatach i sprzatajace rzygowiny w pubach po pijanych Anglikach ha ha ha i dobrze wam tak zebyscie tam pozdychaly od smrodu kibli w angielskich domach

o ludzie, ale ktoras miala zly dzien, zeby takie cos napisac trzeba byc bardzo smutnym i niespelnionym zyciowo