Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodmorning

DOLINA CHARLOTTY

Polecane posty

Gość goodmorning
up

Hej. Fajnie tam jest :) podoba mi się, bo fajna atmosferka :) aczkolwiek nie miałam tam wesela :) Jestem ze Słupska i gdybym robiła wesele to bym się nad tym miejscem zastanowiła, ale mm tylko przyjęcie ślubne w restauracji :) A Ty kiedy masz wesele i skąd jesteś? pewno z okolic :)

Gość goodmorning
hej:) ja z okolic-a dokladnie z Leborka:) jak myslisz?duza sala jest tam do tanczenia?bo nie ma zdjec sali tanecznej. pozdrawiam)

Wydaje mi się, że duża, chociaż w środku nie byłam. Ale wygląda na niemałą :) A na ile gości planujesz wesele? U mnie przyjątko na 25 osób. :) 29 marca, a Ty masz juz datę czy czynisz wstępne przymiarki? :)

Gość goodmorning
16.08.2008 a gosci 65 osob max:) a ty co masz juz zalatwione? suknie tez masz juz zalatwiona? pozdrawiam:)

Tak, sukienka się szyje :) Zarezerwowana restauracja, zapłacona zaliczka.Menu wybrane. Zaklepany fotograf, filmowanie to tylko tyle, co ktoś z rodzinki pokręci troszkę :) Wkrótce, 23 grudnia, będziemy spisywać protokół u księdza. Ślub mamy o 16.00. Obrączek jeszcze nie mamy, zaproszenia robię sama ( a w zasadzie z mamą :) ) i goście dostaną je w połowie stycznia :) A Wy co już załatwiliście???

Gość goodmorning
ja tez robie zaproszenia sama:) juz nawet aplikacje i wstazki kupilam. a jaka macie restauracje?masz moze linka do niej? ja mam slub w kosciele na 17.00, fotografa i zespol. narazie tyle. a ty juz po naukach przedmalzenskich?> pozdrawiam:)

Gość miejsce ladne tylko dlaczego
sie tak koszmarnie nazywa???