Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbórka94

trądzik ?

Polecane posty

Gość barbórka94

witam oto na moim forum . Moim problem jest jak u wielu młodych dziewczyn trądzik .. chociaż sama sama nie wiem czy to trądzik. Mam krostki tu i ówdzie .. zdarzy się pare wągrów :| . Już sama nie wiem co mam robić ;/ używałam takie maście ja benzacne ... tormentiol, poprostu nic mi nie pomaga .ani zioła, ani tabletki i ciągle jakieś wyskakują ! :( i czasem zostają ślady takie różowe czy to kiedyś zejdzie ???? Bo już trace nadzieje, czasem nie moge wyjść na pole jak jest ładna pogoda, bo w świetle takim pokojowym to nie widać a na polu :( widać krosty . czasem mam ochote przez to popełnić samobóstwo a dodam, że mam 13 lat i nie byłam jeszcze u dermatologa..! czy może ktoś zna jakąś naprawde wypróbowaną i skuteczną maśćna takie sprawy.. aby znikły krostki i takie slady różowe .? Może ktoś ma też ten problem proszeo pomoc . nie mam na kim polegać i jestem tutaj .

Gość Annastazja M
to normalne w twoim wieku

Gość matyldka2
spoko to ci zejdzie bo ślady zostają tylko po ospie ! a po trądziku takie po wyduszaniu itd znikną :) bo cera sie regeneruje ! POWODZENIA

No to zmykaj do dermatologa.Na pewno Ci pomoze,albo chociaz zalagodzi trądzik.Wiem co mowie,bo sama sie zmaga, z tym diabelstwem.I wiem,ze bez dermatolga nie dalabym rady.Byc moze Tobie wystarczy zwykla masc czy krem na recepte. 3maj sie cieplutko 🌼 pozdrawiam