Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takinie

TAK BARDZO CHCIALBYM SIE JUZ ZARECZYC

Polecane posty

Gość takinie

jestem z moim chlopakim 7miesiecy i chcialabym sie z nim zareczyc ja mam 20lat on 22 jestem jego pewna, ale nie wiem co zrobic:(

Gość jjjjjjjjj
7 miesiecy??22 i 20 lat?? lol

Gość takinie
i co z tego???:O

Gość CICHA MYSZA..
a ja juz z moim jestesmy 3 lata i tez mi sie marza zareczyny, ale wiem ,ze to nie nastapi, bo on nie jestb jeszcze gotowy...

Gość buheheheehehheheheheheh
☻☻☻

nic nie możesz zrobić...to powinno wyjść od chłopaka...i nie przejmuj się gadanie co niektórych że za wcześnie i takie tam....ja miałam zaręczyny po 5 miesiącach chodzenia,miałam 18 lat...teraz mam 24 lata i jestem już 4 lata i 8 miesięcy po ślubie :)

ja tak miałam po 2 miesiącach w zwiazku;) entuzjazm Ci za jakiś czas opadnie i nie bedziesz sie spieszyć z tą decyzją;)

Gość dziewczyny dziewczyny
yhy i jesteś utrzymaką meża, jesteś bez wykształcenia i bez doświadczenia zawodowego:o lepiej nie zachęcaj ludzi do tego zeby skończyli tak jak ty:o

no i co z tego że nie mam studiów..nie każdy ma...a nie pracuję bo nie muszę...utrzymanką-haha a to dobre...utrzymanką to można być w luźnym związku a nie w małżeństwie....i nikogo nie zachęcam tylko stwierdzam że młodo wychodząc za mąż można być szczęśliwym...

yhy ja też kiedyś rozmawiałam z tobą o tym że zamykasz sobie drogi ucieczki;) teraz może masz sielanke ale to sie może zmienić i wtedy nie będziesz miała żadnej drogi ucieczki... dla mnie to nierozsądne co robisz... ale to twoja sprawa i dlatego życze Ci żeby twoja sielanka trała wiecznie bo w przeciwnym razie znajdziesz sie w żałosnej sytuacji... pozdrawiam

o matko a co za problem poszukać sobię pracę w razie czego...żaden...a teraz nie muszę to nie pracuję...

yhy bez doświaświadczenia w wieku 30-40 lat to cie nigdzie nie przyjmą;) ale zresztą nie ważne pomarańczowy wzbudził niepotrzebny temat;)

Gość A ja sie zareczylam
dzisiaj :D:D:D przecudowne uczucie:) jestesmy razem 2 latka:)

oj przyjmą przyjmą ;)...zawsze się gdzieś pracę znajdzie...no ale topik nie jest mi poświęcony tylko autorce która gdzieś się zapodziała :P