Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka z Pomorza

Czy to możliwe???

Polecane posty

Gość boli mnie bardzo
wiesz moze nawet mieszkasz na drugim koncu polski, nie znam twojego imienia i niczego o tobie nie wiem, ale wiem ze twoj chlopak mial z nią doczynienia, kiedy ciebie nie bylo. ta dziewczyna nie klamala. jestes mloda. ona napisala ze nawet nie wiesz z kim jestes. no i nie wiesz kiedys wspomnisz te slowa i jej podziekujesz, albo przynajmniej bedziesz chciala, ale jeszcze nie teraz bo teraz tego nie widzisz a ja widze. mozesz mnie nazwac swoją prywatną wrożką. mozesz powiedziec ze klamie Cos pomiedzy nimi zaszlo. On nie chce z nią byc, chce byc z tobą. boji sie ze kiedy sie dowiesz to z nim zerwiesz, dlatego sie nie przyznaje, ale zrobil to. Nie chce jej. chce ciebie.

Gość boli mnie bardzo
ona nie ma z tym nic do czynienia. on mogl tak do niej napisac bo juz nie chce z nią byc a ty stalas z boku. sluchaj, uwazaj na tego typa. ile masz lat?

Gość pomozcie miiiiiiiiiiiiiiii
ehh a co ty wrozka czy po prostu tak czujesz? a ciebie co boli

przeslal mi rozmowe ona zaczela a on nie wiedzial kto to bo nie ma jej nru ja mam

Gość Zośka z Pomorza
niekoniecznie.... Ja bym jej odpisałą mniej więcej tak: ...Dzięki za troskę, ale jestem dużą dziewczynką i nie musisz się o mnie martwić. Czy jestem głupia - nie tobie oceniac. A co do zakochania, to chyba Ty płoniesz miłościa do mojego faceta, musi być Ci bardzo ciężko z myślą, że on jest z kimś innym - tzn. ze mna :) pozdrawaim....

Gość boli mnie bardzo
dluga historia z tym moim bolem. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4852&start=66990 tam zaczelam opowiadac. sluchaj kochanie, zrob co chcesz ale ja kiedys bylam taka jak ty przeczytaj to co napisalam tam moją drugą wypowiedz na nastepnej stronie.

Gość boli mnie bardzo
Bylam w związku przez kilka lat z chlopakiem ze szkoly, lączyly nas silne wiezi psychiczne, oboje jestesmy jedynakami. Po 3 latach zrobilo sie nudno, zaczelismy szukac nowego towarzystwa, byla zdrada z jego strony i rozstanie. Nasze drogi rozbiegly sie. Nie ma juz we mnie sladu po tamtym uczyciu, bylo to okolo 4 lat temu. Nadal utrzymujemy kontakt, on mowi co u niego, ja co u mnie. Zadzwonilam i odwiedzilam go po przyjezdzie do domu. Weszlam do jego pokoju, pelnego zdjec tej nowej b. mlodej dziewczyny. Wygląda na milą. Są razem od roku. Na biurku jej wyznania milosci. Przyslala mu smsa, on szybko odpisal, napisal ze juz spi. Rozmawialismy. Wlączyl film, chcial sie kochac. Zapytalam dlaczego, przeciez ją kochasz. Czy nie jestes szczesliwy? Czy z nią wszystko ok? Przeciez sypiacie ze sobą? Dlaczego chcesz to zrobic? -Bo kiedys juz Ci powiedzialem ze dla mnie zawsze bedziesz moja, nawet jezeli bede mial dziewczyne. Do niczego nie doszlo. Dalam mu sie przytulic, poszlam do domu. Zawiodlam sie. Tak jakby oni wszyscy w glowie mieli tylko jedno. Przysiegam, nie sprowokowalam zadnego z nich. Czym? Mowieniem o rozstaniu z chlopakiem?

ojj niezle rozwinelas temat, chyba juz nie zdolam go przeczytac.

Gość boli mnie bardzo
z resztą rob co chcesz. dobranoc

Gość boli mnie bardzo
zobacz teraz. znalazlam to dla ciebie slonko. sluchaj. mezczyzni tacy są :( dla mnie to tez bylo rozczarowanie bo bylam z nim tyle lat i myslalam ze skoro kocha to nie zrobilby czegos takiego ani mnie ani zadnej innej. jak widac wczesnej zrobil mnie a po latach nastepnej. jak myslisz zachowalaby sie ta dziewczynka gdybym jej o tym napisala? ja tego nie zrobie bo szczerze nie interesuje sie jego sprawami. zycze ci dzczescia i zeby cie tak nie bolalo jak mnie boli XXXX

ale debil. a ja znam taka dziewczyne zrobila tak samo. zerwala z chlopakiem dla innego. przyszla raz do niego po swoj kask na motor. i sie bzykali. nie rozumiem jej w ogole. nie wiem ale w ta zdrade tak nie wierze jak w to ze teraz mnie klamie...

ja nie chce zeby tak bylo, ehh tez juz pojde spac. dzieki dobranoc

Gość boli mnie bardzo
wiekszosc ludzi tak robi jak twoja kolezanka. tylko nie wszyscy są w nowych związkach. cos ten twoj ma na sumieniu na 100% wybaczysz mu? napewno :) ale nie wierz mu!! to tak na przyszlosc.

to jest właśnie świeta racje.. dziewczyny się same nakrecaja.. robią awanturę o tą drugą (której wcale może nie być) a w rezultacie wpychają go w łapska innej..