Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka szklaneczka1

kobieta a piwo??????????????

Polecane posty

Gość pomozcie miiiiiiiiiiiiiiii
i sie nie smiejcie tez jestem nawalona

droga siostro w piwie. pisze ci tu ze stanowiska starszej koleżanki. daj na luz. jak będzie się miał z nią bzykac to się bzyknie, jak nie to nie. albo mu zaufaj albo się rozstań. inaczej oboje wpadniecie w nerwicę.

nie wierze w coś takiego jaki pierwsza prawdziwa miłosć mam niestey prawie 30-stkę i pierwsza miłość wspominam super---ale koles nie dorada do pie mojemu męzowi a to miłość nasta Więc głowa do góra!!!twoje uczucia są odbiciem miłości--kogo tam widziś??? Nie wiem co to ma do piwa ale zdrowie Twoje!!!!!!!!!!!!

wlasnie czasem jestem pewna ze mnie kocha ze tylko sbie wkrecam, a czasem mam takie watpliwosci no i suka dala o sobie znac wczoraj. a moze oni zrobili to tak specjalnie zebym przestala podejrzewac ze utrzymuja kontakt. jestem chora

pewnie wlasnie pomyslicie ze gowniazeria, po 19

ja go kocham, czemu nie umiem zaufac:(

*a ja jestem do niczego* teraz to dałaś do myślenia --fakt organizm juz nie ten-a ja czuję sie bardzo młodo Tylko patrze w lustro...szkoda gadac tylko humor popsuje sobie na noc małzonek w tym miesiacu kończy 32 ale powiem ci ze wygląda młodziej(a może mi się wydaje)

Gość a gdzie wy

wlasnie nienawidze tego wyobrazenia a im wiecej o tym mysle tym bardziej w to wierze

Gość a gdzie wy
się podziewacie

Gość a gdzie wy
*a ja jestem do niczego* Twoje lata to pierwsza młodość:)

*a ja jestem do niczego* dziecko ma jedno (boje sie drugiego) nawet nie pisz o kremach przeciwzmarszczkowych kurcze nie mamy 50-stki a włosy farbuje systematycznie Jestem duchem młodsza od wszystkich pietnostolatek Czuje sie młodziutko!!!!!!!!!!!!!!!! Własnie otworzyłam kolejne piwo wiec na drowie!!!!!!!!!!!!!

aneczka: bezgraniecznie to może nie ale jaśli laska ma jakieś podejrzenia to: albo coś jest na rzeczy albo do psychiatry. jesli coś na rzczy to zmienić chłopa i już. szczerze móiąc to rozwiązanie bym polecała bo jeśli ta laska się uparła na tego chłopaka to znaczy, ze zrobi swoje za wszelką cenę i szkoda naszych nerwów.

sama nie wiem. dzieki nie marudze wam pa, milego picia i wasze zdrowie

cesarka też porób. jak mi powiedziała kobieta: pani doktor, która udrodziła dwójkę naturalnie i trzecie przez cesarkę: \"jeśli możesz to nie pozwól na cesarskie\" była wtedy w pierwszej dobie po i pod tlenem:D a jak faceta dobrze dobrałaś to gratuluję bo to rzadkosc tak od pierwszego ślubu obecnie;)

eee, no klawiatura pływa w ślinie, chyba skoczę na stację benzynową...