Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundelek

kundelek gdynia

Polecane posty

Gość kundelek

szukam dobrego domu dla pieska kundelka,w piatek wracajac ze szkoly zobaczylam pijaka ktory ciagnal pieska,bardzo wychudzonego i przestraszonego,ten piesek niechetnie z nim szedl,facet go ciagnal a on zapieral sie lapkami,na przystanku facet zaczal go bic smycza,nie wytrzymalam,podeszlam do niego i powiedzialam ze albo mi da tego pieska albo dzwonie na policje,oddal ale przy tym mnie wyzwal,piesek cudowny i kochany przytulasek,niestety mamy juz 6 psow i 5 kotow,nie moze u nas zostac,moze ktos z was ma domek z ogrodkiem i wiele milosci ktora moze mu dac,piesaek nieduzy,z blizna z boku chyba zostal oblany kwasem lub wrzatkiem,ma powyrywane wasy ale juz odrastaja,odrobaczylismy go i bylismy u weterynarza,jest zdrowy ale niedozywiony,serce mi sie kroi ale naprawde nie moze u nas zostac prosze o pomoc chetnych,lubi inne pieski i lubi sie bawic,broni domu bo szczeka na obcych,a jest u nas dopiero od piatku,jutro mu zrobie zdjecia i pokaze wam,piesek szybko sie zaklimatyzowal,puszczam ja bez smyczy na spacerek i nie ucieka,reaguje na kazde imie,ale najbardziej upodobala sobie sonia,wystarczy ze na nia spojrze i juz jest u moich stop,blagam was-jezeli jest ktos chetny i potrzebuje przyjaciela na dobre i na zle:-)

Gość moze zrob zdjecie
i naklej przed wejsciem do szkoł...młodziez chetnie pomaga.

najbardziej mnie zabolala reakcja ludzi,bo wszyscy stali i na to patrzyli,dopiero w autobusie jedna pani stwierdzila ze jestem odwazna i ze ona sama chciala zareagowac ale jakos sie bala!co za ludzie:-(i stwierdzila ze moglaby ja wziac ale niestety ma juz jednego psa,no kurcze ja mam 6 i zyje...

kiedys probowalam w ten sposob oddac kotka,ale niestety zglosila sie dziewczyna ktora go wzielai 2 godziny pozniej go odniosla,bo jej tata stwierdzil ze kotek zle sie zachowuje i biega po domu,chodze do szkoly policealnej i jest tam pelno doroslych ludzi ale nikt sie nie zainteresowal chociaz stali razem ze mna na przystanku

szukam kogos kto potrafi pokochac tego pieska,a nie przejsc obojetnie gdy krzywdzi sie zwierze

Gość Zenit to dobry aparat
wiec marny to podszyw :P Mam juz 3 pieski tez z ulicy przygarniete :( Wierze, ze znajdzie sie jakas dobra dusza ;)