Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

czy jest mozliwa przyjaźń między kobietą a mężczyzną?wpisujcie się.

Polecane posty

Czy przeżyliście juz taką przyjaźń? Jestem bardzo wierna swojemu facetowi, ale do zycia potrzebuje też innych ludzi. Ogólnie to lubie wporzadku ludzi. Ostatnio mój facet poznał mnie ze swoim kolegą,ten chłopak jest bardzo inteligentny, umie słuchac ludzi i ma pozytywną energię. kiedy go poznałam bliżej ,zapragnęłam żeby był dla mnie kims więcej niz znajomym, bo bardzo ciagnie mnie do ludzi sympatycznych i inteligentnych emocjonalnie. Czasami jest dobrze pogadać z facetem z którym nie jest sie w związku. ale czy takie rzeczy są mozliwe na tym zafajdanym swiecie, gdzie wszystko lub prawie wszystko opiera sie o sex?

Gość Broken
Po co kolejny raz zakładasz taki temat ?! Zaśmiecasz forum!!! Wystarczy poszukać i przekonać się,że był już poruszany wielokrotnie.

rowzniez z doswiadczenia uwazam ze nie jest mozliwa taka przyjazn

u mnie bylo tak, ze moj przyjaciel sie zakochal...we mnie...ja mam kochanego faceta i nie wyobrazam sobie byc z kims innym...a przyjaciel...coz irytuje mnie coraz bardziej...probuje mi wmowic ze stac mnie na lepszego faceta niz moj, choc wcale go nie zna...madrzy sie...dziala mi na nerwy...coz...mam ochote zerwac z nim kontakty...i zapewne tak zrobie

a ja wam powiem że jest ale trzeba się znać od dzieciństwa bardzooooooooooo długo no i nie może być choć odrobiny chemii między nimi bo to wszystko zmienia takie moje skromne zdanie :p

hej - z mego doswiadczenia i moich znajomych -> istnieje prawdziwa przyjazn i ok a swoja droga,ze jak dobrze poszukasz, to znajdziesz kilka topicow o prawie ze identyco temacie

:D nie trzeba sie znac az z dziecinstwa :P po prostu nie kazdy sie do takowej przyjazni nadaje

a mi sie wydaje że to zalezy od dojrzałości emocjonalnej dwóch osób, od ich charakteru itd. pomimo wszystkich przeszkód bardzo chce wierzyc ze taka przyjaźń istnieje.

nie jest niemożliwa, natomiast mało prawdopodobna...w ktorymś tam momencie pojawia się \"chemia\" i przyjaźń diabli biorą..