Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 4, 2007 moja cierpliwość ma swoje granice :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wacław 17 cm Napisano Grudzień 4, 2007 sie ma Luska! gdzie tak zapierd.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benedyktyna16 Napisano Grudzień 4, 2007 co ty perdolisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 4, 2007 robi się białe tło i w lewym górnym rogu napis... u Was nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Grudzień 4, 2007 ja tez tak mam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiedzma na 102 Napisano Grudzień 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 4, 2007 o o co chodzi??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 4, 2007 obraz w tv super ;) co prawda nie potrafię go jeszcze obsługiwać poza ciszej-głośniej i zmiana programu ale poza tym zajebiscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżizas Napisano Grudzień 4, 2007 to fajnie ale masz tv cyfrowa czy z nadajnika naziemnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 4, 2007 na razie naziemną zwijam się ze smiechu oglądając rozciągnięte wszerz gęby lub ogromne odwłoki gwiazd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach