Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona22ona22

Czy moj brat kiedys sie ustatkuje?

Polecane posty

Gość ona22ona22

Ma juz 28 lat i za soba dziesiatki panienek. Oczywiscie to nie jest tak, ze wyrywa i je rzuca... roznie bywa, raz on je, raz onego go. Cala rodzina zwatpila, ze kiedys sie ustatkuje. Ja tez!

Gość 547
Dlaczego masz tak wielką nadzieję, że twój brat zostanie w końcu marynarzem na statku ?

Gość Dajże mu spokój dziewczyno
Czy Twoim zdaniem "ustatkowanie się" jest celem w życiu? Ważne chyba jest to, aby był szczęśliwy i czuł się spełniony w życiu, prawda? Skoro jeszcze najwyraźniej nie znalazł nikogo, z kim chciałby spędzić resztę życia, to niech szuka dalej. Chciałabyś aby "ustatkował się" u boku jakiejś "złej kobiety", czy jednak lepiej aby szukał dalej, albo nawet został sam?

Gość zigf
w czym ci to przeszkadza? marzysz zeby zostać matka chrzestną?:classic_cool:

Gość bhuib
Jestem kobieta - więc z tej racji niektórzy chcieliby mnie wtłoczyć w jakieś ramki, stereotypy społeczne - a i tak do 28 roku życia nawet mi się nie chciało być w żadnym związku. Nie pozwoliłabym też żeby kogoś z moich bliskich to interesowało.

Gość VT 150mm
gościu dobrfze robi, pewnie wie ze jak zmieniłby zdanie to odkryłby WIELKIE NIC w końcu miał juz tego przedsmak ("dziesiatki panienek")

Gość bnmer
no wlasnie co cie to interesuje .MOze on myslec kiedy ty bedziesz w koncu sama ?TO jego zycie i nic ci do tego .Nie musi miec zony jak nie chce

Gość jako mezczyzni...
mamy to gdzies liczy sie to co my myslimy i czujemy, to od nas bedzie tylko zalezec kiedy i swoich pogladow bede bronil.