Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMuminka

Odświeżanie butów

Polecane posty

Gość MamaMuminka

Witam Czy ktoś zna może sposób na odświeżenie butów zimowych? Postanowiłam zainwestować w dobre skórzane kozaki, po to by noga oddychała i nie pociła się.... Zapłaciłam za nie całkiem sporo, ale niestety - po ostatnich roztopach raz przemokły i nie nadają się do chodzenia... A raczej nie do zniesienia jest zapach który się z nich wydobywa. Wysuszyłam je porządnie , wymieniłam wkładkę, wypsiukałam dezodorantem do butów, ale niestety nie pomogło na długo. Czy znacie moze jakieś sprawdzone domowe sposoby na pozbycie się tego wrednego zapachu z kozaków? :( Jestem młodą osobą i jest mi wstyd, kiedy muszę ściąnąć buty u kogoś. To strasznie krępujące. Pomocy :(

nasyp w skarpetke zwirku zapachowego i zostaw na noc albo herbate i wkrop kilka kropli olejku zapachowego.powinno pomoc

Gość MamaMuminka
Ok, spróbuję. Dziękuję bardzo. Gdyby ktoś znał jeszcze inne sposoby, będę wdzięczna za sugestie. Swoją drogą, nie może mi się pomieścić w głowie, że buty za 300 zł, całe skórzane i potrafią się tak zachować... Nigdy nie miałam takich kłopotów z butami. Nigdy nie pociły mi się stopy. a tu masz... chyba żałuje, że nie kupiłam jakiś tańszych na ryneczku. Nie żal byłoby wyrzucić... :(

Gość MamaMuminka
Up