Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaaa

Szukam porady i kogos kto sie na tym zna

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaaa

Czy jesli jestem dziewica to moge isc do ginekologa i juz na pierwszym spotkaniu poprosic o tabletki antykoncepcyjne ale nie w celu leczniczym??Zastanawiam sie nad wspolzyciem z chlopakiem i chcialabym miec wieksze zabezpieczenie Sprawa druga: Czy kapiac sie razem w wannie jest możliwość zajścia w ciążę??

Gość wiec odpowiadam
mozesz isc do ginekologa po tabletki!! A drugie- nie zajdziesz w ciaze!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do ginekologa po tabletki...
...bardzo dobra i dojrzała decyzja! co do kapieli w wannie to raczej nie możliwe - choc woda sprzyja zapłodnieniu!

Gość taka jednaaaaaaaaa
tylko zastanawiam sie jak wtedy badanie bedzie wygladac skoro jeszcze jestem dziewica??slyszalam ze nie tak jak to przewaznie sie odbywa??Ja bym wolala jednak ten czestszy sposob;/

nie ja nie mialam pierwszego badania gdy bylam dziewicą a lekarz zapisal mi uniwersalne hormony dla kazdego organizmu po wszystkim mialam badanie ii dalej mam te same hormony

Gość ona .... ..... .....
Ginekolog zbada Cie przez odbyt, to nic przyjemnego ale też powodu do tragedii nie ma. Natomiat napewno zrobi Ci cytologię a do tego potrzebny jest wymaz. I jeszcze jedno badanie ale nie pamiętam jak sie nazywa. Zatem przygotuj sie na min. dwie wizyty. Oczywiscie próby wątrobowe, czyli badanie moczu i krwi. pozdrawiam