Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmex

Kosmetyczne odkrycie roku 2007!

Polecane posty

Zbliza sie koniec roku, czas na podsumowanie ;) Czy odkrylyscie w tym roku jakis genialny kosmetyk? Czy jakas godna uwagi nowosc weszla na polski rynek? A moze zachwycilyscie sie czyms, co od lat jest dostepne, a odkrylyscie to dopiero w roku 2007? Ja zachwycilam sie rozami do policzkow Bourjois, sa na rynku od lat, a ja dopiero teraz po nie siegnelam. (po prostu przestraszylam sie mojego jesiennego bladego odbicia w lustrze!) Produkt na 6! Podzielcie sie swoimi odkryciami dziewczyny!

Gość prezerwatywy rose-tex
tanie a jakie dobre

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

Gość prezerwatywy rose-tex
kosmetyczka123---------------->>>>>>>>>a prezerwatywy rose-tex macie????????????

Gość do kosmetyczka123
Odezwij się do mnie w wolnej chwili na gg:3705770 w sprawach biznesowych.

Gość nawijkaaaaa...
moim odkryciem jest podklad maybelline Ever Fresh i zele pod prysznic Dove ( chyba jedwabiste gladkosc czy jakos tak) :P cudownie pachna

co to jest makijaż mineralny....? :) moje odkrycie tegoroczne to masło karite nierafinowane. i w ogóle mazidła jako takie - cała ta strona, cały ten system przyrządzania samodzielnie naturalnych kosmetyków :)

Gość o_n_aaaaaa
samanta, a twoim odkryciem roku to nie jest powiekszenie biustu przypadkiem?? a tu tak z naturalnością wyskakujesz:P

w sumie to było na przełomie zeszłego i tego roku więc ciężko ocenić czy odkrycie roku 2007 :P a jeśli już to absolutnie naturale akurat ;) dziękuję za info o tym mineralnym makijażu :) to się da kupić gdzieś stacjonarnie, czy tylko w necie?