Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowych mórz mozaika

Gdy partner nie pociąga fizycznie ...

Polecane posty

Gość nie wiem ale
ja ciągnę taki...sama nie wiem czy to ma sens/

Gość tylko jak długo
ja nie radzę rozleci się prędzej czy później :O I zostanie ból i żal :(

Gość ghdfkutdxl
wszystkie sfery musza ze soba wspolgrac. jak nie ma pociagu fizycznego i namietnosci to sie skonczy zwiazek szybciej niz zaczal. co oczywiscie nie oznacza, ze musi sie on pojawic juz w pierszych chwilach znajomosci, do wszystkiego potrzeba cierpliwosci

Uważam, że może przetrwać taki związek ale ta osoba nigdy nie będzie szczęśliwa bo będzie się zmuszła do pewnych rzeczy.

trudno bedzie . mam za sobą taki związek i nigdy wiecej . tłumaczylam sobie ze wazne ze mnie kocha ,ze troska, bezpieczenstwo ,zaufanie itd . ale wytrzymalam rok , jak sie okazalo zakonczylam to tuz przed planowanymi przez niego oswiadczynami . nie mogl zrozumiec , czemu , jak , dlaczego . kto wie czy nie uległabym magii chwili i dzis bylam nieszczesliwą od 3 lat meżatką .

Gość blue eyessss
hmmm czasami zauroczenie i pociag fizyczny przychodzi z czasem jesli ktos zainteresuje nas osobowoscia, ale jesli tej fascynacji nie ma nawet po czasie to zwiazek nie uda sie na dluzsza mete

to jak facet powinien wyglądac aby był pociągający ??

Gość hheeelllooo
ej niva partner powinien sie podobac kobieci to wystarczy!a ze nie ma sie ochoty po jakims czasie na partnera to jest mozliwe ja tez tak mam a kiedys bylo inaczej.pociagaja mnie inni i kozystam z tego tylko tyle mi zostalo.a rozstac sie nie rozstane z mezem bo mam swoje powody.

Gość taaaaaaaaaaa jasne
w 5%, pocieszaj się dalej

Gość violence
taa takie sa fakty,te badania sa zabawne ,nigdy w nie nie uwierze,bo wszystkie moje znajome,kolezanki,przyjaciolki etc patrza na wyglad na 1 miejscu :P

Gość jak się misiu
powołujesz na badania, to wypadałoby podać źródło. Bo ja mogę napisać że wg badań ma znaczenie w 99% i będzie to taka sama bzdura jak u ciebie

Gość kobitki a co z zygolakami
takimi co albo zgnite zeby maja albo wcale ich nie maja co z takimi co smierdza sa poprostu obrzydliwi,pociaga was taki co gratulacje dla 95% kobiet te ktore nie patrza na wyglad.bzdury jakies

dla mnie wygląd się liczy tak 40 na 60 % :) i oceniam swoją miarą a to też jest ważne więc jaki facet jest pociągający fizycznie

Gość kredka kolorowaa
ja szczerze powiem ze wyglad fizyczny liczy sie dla mnie tylko w 1 fazie znajomosci , i jezeli juz jestem z kims w zwiazku to nie musi byc dla mnie najprzystojniejszy (nawet to lepiej ze nie jest:D) , dla mnie to wtedy juz nie ma znaczenia , jak jest dobry , inteligetny i kochany to i tak mnie pociąga ;)

jeśli ten topik jest serio to napiszę, że jesli sie kogoś kocha to ta osoba wdaje się najbardziej seksowną istotą na ziemi, jeśli według was wygląd ma decydować o trwałości związku to nic nie znaczenia i taki związek nic nie jest wart

Gość kredka kolorowaa
tez mi sie tak wydaje , ze skoro Cie nie pociaga to chodzi o cos innego , a nie jego wyglad. zakladam ze jest czysty , ma zaby itd. bo w koncu z nim jestes

Gość też mi temat
do dyskusji. Dla większości facetów liczy się TYLKO I WYŁĄCZNIE i jakoś nie widzą w tym problemu. A niech tylko kobieta ma jakieś wymagania to wielkie halo. To chyba dlatego że niektórzy faceci do niedomyte ,spasione, paskudne knury którym się wydaje że kobietom to się powinno podobać.

ale chyba niektorzy nie mylą wygląd fizyczny z pociągiem fizycznym do kogos. nie widzicie róznicy ? ja napisalam o sytuacji w której facet byl ładniusi ( wg mnie oczywiscie) ale nie pociągal mnie fizycznie .