Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić

co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość Twoja historia
coś i kogoś mi przypomina - to było 9 lat temu Planował ze mną ślub, zbudowanie małego domku z ogródkiem, potem dzieci - zaplanowana była nawet huśtawka i piaskownica dla nich. Problemem był brak gotówki na realizację tych planów, ale i na to znalazł się sposób- wyjazd do pracy za granicę.Nie będę opisywać naszych uczuć w tym czasie - rozłąka, tęsknota... Po ok pół roku coraz rzadziej przychodziły listy, telefony - w końcu powiedział,że nie jest wart mojej miłości, zasługuję na lepszego....itd Po ponad roku od jego wyjazdu przypadkowo dowiedziałam się, że tam związał się z jakąś panią, a wkrótce odbędzie się ich ślub - oczywiście zaprzeczył, mówił, że ze mną nie chce zrywać znajomości... I chyba naprawdę nie chciał tej znajomości zrywać, ja młoda, zgrabna - ona starsza od niego 14 lat, niezbyt urodziwa - miała tę przewagę nade mną, że miała już domek, dzieci, w ogródku huśtawkę i piaskownicę...i jeszcze coś - po ślubie z nią mógł legalnie pracować w tym kraju. A ja miałam być odskocznią od tego małżeństwa, bo częste przyjazdy do kraju były w jego planach...Miałam, bo nie zostałam, po prostu nie chciałam go znać...

Gość co ja mam zrobić
powiedział że tamta była tylko pocieszaniem, że znalazła się wtedy an rozdrożu, ona też miałą problemy i się nawzajem pocieszali ... ale ze mna niechce być bo zasługuje na kogoś lepzzego, spokojniejszego, wartościowszego, kto mi zapewni spokojne życie, bo on nie jest wart kogoś ttka wspaniałego jak ja.. jak mu powiedziałam co o nim mysle to powiedział że sprawia mi przyjemnośc obrzucanie go błotem, że się mściwa zrobiłam i złośliwa.. że on nie jest jakims potworme tylko chce dla mnie jak najlepiej