Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paleczka

bylam gruba teraz jestem szczupla..TOBIE TEZ SIE UDA!.

Polecane posty

Gość paleczka
wiesz nie wiem czy lepsze ale podobne chcialbym zauwazyc ze kazdego retuszuja ;) ale to szczegol... nie chce Cie obrazac ;)

Gość paleczka
heheh no moze nie jak krowa ;) ale wlasnei sa dosc okazale...

Gość krówka daje mleko
i nie przeszkadzaja Ci tak duze piersi???? pewnie jestes bardzo szczupła i tak duzy biust zniekształca proporcjonalność sylwetki... nie wspominając o kregosłupie...pewnie byłabys dobra do reklam biustonoszy... a jesli retuszują zdjecia wszystkim to znaczy ze każda moze byc modelką:-)

Gość ja jeszcze nigdy nie
widziałam dużego jędrnego biustu dla mnie duży biust równa się sflaczały biust..a jak modelki mają duzy biust to juz raczej sztuczny bo grawitacja dos mocno działa...nie zawsze duzy biust= ładny biust:-(

Gość paleczka
no fakt fotomodelka moze byc kazdy i wcale nie musi byc jakis specjalnie piekny...ta dzisiejsza technika heheh a jezli chodzi o biust to owszem przeszkadza mi ale nie az tak zebym miala problem z kregoslupem :) troszke to neiymiarowo wyglada ale coz taka moja natura...

Gość paleczka
no nie zawsze dlatego musze duzo cwiczyc i uzywac dobrych balsamow... boje sie tylko tego ze jak bede starsza to nie beda zaciekawe...

Gość dfgyk
nie obrażasz, jestem piękna.hehehe

Gość dfgyk
co do biustu masz rację ja mam stanik 75 D a wolałabym mieć B albo C

Gość ten twoj link jest jakis chory
mi wyszlo ze waze 25 kg za duzo!mierze 154 i waze 60 kg,to jak bym wygladala wazac 45?wez idz do psychiatry bo jak dalej bedziesz wchodzic na takie linki to masakra bedzie,najlepiej wygladalam jak wazylam 50-52,bo jak wazylam kidys 45 to rodzice biegali ze mna do lekarza bo zebra bylo mi widac to ciekawe jak ty wygladasz?pewnie wieszak na ubrania jest grubszy!

sorry wyszlo nawet 35!to juz w ogole masakra!szkoda slow!

Gość jjjjjjjjj
do tej powyzej...no z twoim wzrostem powinnas wazyc 45 wiec o co chodzi

jak tyle wazylam to naprawde zebra mi bylo widac!i nie wyladalo to zbyt fajnie,w domu wolali na mnie sarenka!

Gość ale kłótnia
a ja mam 155 cm ważę 46 kg i wszystko było by super gdyby nie to ze mam za duzo tłuszczu w ciele! kiedys się głodziłam i schudłam ale straciłam mięśnie a tłuszcz został i teraz mam dietę i chodze na siłownię by spalic nadmiar tluszczu. poza tym kazda ma rózne typ sylwetki i gestosc kości itp..jedna moze byc szczupła i ważyc dużo( bo ma mięsnie) a inna moze ważyc mało ale wyglądać grubo( to ja) najwazniejsze jest to jak człowiek wyglada a nie to ile waży! czy kiedys ktos to zrozumie, ze dyskusje o wadzie i wyglądzie są bez sensu?

Gość dziwne ...
ja waze 56 kg i mam boczki ..male ale sa... wiec lady i im podobne --- niech kazdy zajmie sie swoja d*** :)

Ten materiał jest okropny, jak można się tak odchudzić ja w dalszym ciągu uważam że przy moim wzroście 160 najlepsza by było 50kg i basta!!! A nie takie wychudzone szkieletory!!!!;/ bleeee!;O

Gość no ja tez tego nie rozumiem
mam 172 cm i waze 61 kg i nosze rozmiar 38-36 Jestem szczupła nie mam tluszczyku, faceci sie za mna ogladaja na ulicy. Naprawde jestem zgrabna. Jak bym wazyla 46 kg to bym sie zalamala...wygladalabym chyba jak kosciotrup. a rozmiar? no nie wiem 32? To jest nieladne.

Gość 170 cm
wypraszam sobie porównywanie mnie do paszteta.... jestem atrakcyjną kobietą i nawet małe wałeczki na biodrach nie są w stanie zmienić tego mojego mniemania o sobie :-P

Gość paleczka
bywa... ja popsrostu potrzebowalam zmian.. teraz dzieki temu ze jestem chuda zarabiam... jetsem pewneijsza siebie;) na brak powodzenia nei narzekam...ehhh przykro mi poniewaz osoby nawet nei tyle ze grupsze mi ublizaja... mi moja chudosc nie przeszkadza to jets tak ze chudzielce nazekaja na grubasow i dowrotne;) nie mowie ze ktos ejst gruby :P zeby nie byloo... ehh... piekno... pojecie wzgledne... ;)

Gość burZuj007
glupia jestes

Gość Grysik22
a gdzie jest ten link o ktorym pisza niektore? paleczka moglabys go podac:)

Gość IZA.
ja mam 164 i waże 72kg.schudłam już 23kg.dlamnie to sukcesz ale tak z 10 kg.bym mogła spaść jeszcze co wy na to!!będe ok. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Gość paleczka
a ajki link??

Gość Grysik22
chodzi mi o to paleczka, co ta dziewczyna pisala "ten twoj link jest jakis chory mi wyszlo ze waze 25 kg za duzo!mierze 154 i waze 60 kg,to jak bym wygladala wazac 45?wez idz do psychiatry bo jak dalej bedziesz wchodzic na takie linki to masakra bedzie,najlepiej wygladalam jak wazylam 50-52,bo jak wazylam kidys 45 to rodzice biegali ze mna do lekarza bo zebra bylo mi widac to ciekawe jak ty wygladasz?pewnie wieszak na ubrania jest grubszy!"

Gość ekhem
Dziewczyny, w ktorych miejscach mierzyc biodra? W najszerszym miejscu? No i talia to mierzona powinna byc powyzej pepka, w najszczuplejszym miejscu? I czy biust meirzycie bedac w staniku (oczywiscie nie push-up, tylko zwyklym)? Dzieki z gory za odpowiedz

Gość paleczka
do Grysik.. hehwiesz wlasnei neiw iem co pislaa... ale bywa.. moze jakies BMI sobie obliczla na jamiks portalu ;lub cos ytakeigo nie znma :P no to tak talie sobie meize na wysokosci pepkabiodra w najszerszym miejscu a biust oczywiscie ze bez stanika... na wysokosci brodawek heheh